11 / 05 / 2024

Burkent

Burkent

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de hafriyat sahası oluşturdu.

O ilde 7 adet konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Burkent A.Ş., Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Kayapa Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Erdoğanköy'e hafriyat sahası projesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de hafriyat sahası oluşturdu.

Burdur'daki yeni hastane, konut fiyatlarını artırdı!

Burdur merkezde yeni Hastane'nin Burkent mevkiine yapılacak olmasının Atatürk Mahallesindeki konut fiyatlarını yükselttiğini duyurdu.

Burkent Haberi

Burkent

BURSA'nın imkanlarını Bursalılar için sonuna kadar kullanan Büyükşehir Belediyesi, maden ve taş ocaklarının gereksiz üretiminin önüne geçebilecek bir projeyi daha hizmete aldı. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de oluşturulan günlük 800 ton kapasiteli hafriyat sahası, yıkılan bina ile yollardan çıkan parçaların '3 santimetre ile 15 santimetre arasındaki çakıllara dönüşmesini sağlayacak ve yeni parçalar 'dolgu malzemesi olarak'çeşitli alanlarda kullanılabilecek. Burkent A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Karakoç'tan sahanın işleyişi hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, projedeki hedeflerinin eldeki imkanların daha iyi değerlendirilmesini sağlamak, daha fazla maden kullanılmasını önlemek ve taş ocaklarından fazla sayıda malzeme çekilmesinin önüne geçmek olduğunu dile getirdi. 


EKONOMİYE KATKI 

Projeyle yapı artıklarının tamamını kullanmak ve ekonomiye tekrar kazandırmak istediklerini belirten Başkan Altepe, Burkent A.Ş. kanalıyla açtıkları...