18 / 05 / 2024

Burning Man festival alanı duvar

Burning Man festival alanı duvar

Türk ünlülerin de katıldığı Burning Man festivali için Trump yönetimi harekete geçti. Alanda 16 kilometre uzunluğunda kalın bir duvar inşa edilecek.

Burning Man festival alanına 16 kilometrelik duvar inşa edilecek!

Türk ünlülerin de katıldığı Burning Man festivali için Trump yönetimi harekete geçti. Alanda 16 kilometre uzunluğunda kalın bir duvar inşa edilecek.

Özderici GYO 2014 kar dağıtımı dökümanını yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı olağan genel kurul kar dağıtım dökümanını yayınladı. İşte yayınlanan kar dağıtım dökümanı detayları...

1988 yılında peşinatsız, 90 ay vade ile Tercüman Sitesi'nde daire!

1988 yılında Kastel İnşaat tarafından 45 bin 755 metrekare arsa üzerine inşa edilen Tercüman Sitesi'nde bulunan son 49 daire, 90 ay vade ile peşinatsız satılacakmış.

Siirt Kurtalan Kıcıman imar planı değişikliği onaylandı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Siirt Kurtalan İlçesi, Kıcıman Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 105 bin 647,34 metrekarelik alan için hazırlanan imar planı onaylandı...

Keller Williams 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, dünya çapında 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dökümanı ve yönetim kurulı üye adaylarını açıkladı.

Bursa'da 39 bin hektar yapılaşmanın 19 bini kaçak!

Bursa'yı yaşanabilir yapmak için 4T'den (ticaret, tarım, turizm, teknoloji) başlamak gerektiğini söyleyen Şahin, "39 bin hektar yapılaşmanın 19 bin hektar gibi büyük bir bölümü kaçak, ruhsatsız" dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin inşaatının yüzde 15 tamamlandı!

Muğla’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve 115 milyon TL’ye ihalesi yapılan 475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 15’lik bölümü tamamlandı.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi inşaatında işçiler sertifikalarını aldı!

475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatında çalışan 250 işçi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alarak sertifikalarını aldılar..

Ağrı'da çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Ağrı Belediyesi, şehrin yeni imar planı için, çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için mimar, mühendis ve yapı denetim firmalarıyla bir araya geldi.

Evrim Engin, Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu!

Deneyimli gazeteci Evrim Ergin, Yönetim Kurulu Basın Danışmanı olarak Limak Şirketler Grubu’na katıldı. Ergin, Akşam ve Sabah gazetelerinin ardından 2010 – 2014 yılları arasında Thomson Reuters Haber Ajansı’nda çalıştı.

İztuzu Plajı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne devrediliyor!

Muğla’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından Muğla Çevre eğitim vakfı İktisadi İşletmesi tarafından ihaleye çıkarılan Dalyan ağzı ile ilgili çevrecilerin eylemlerine neden olan İztuzu Plajı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devrediliyor.

Gelibolu Tarihi Alanında yapılaşmanın ve yapıların kullanımının denetimi yönetmeliği!

Gelibolu Tarihi Alanında yapılaşmanın ve yapıların kullanımının denetimi yönetmeliği 24 Ocak 2015 tarihinde 29246 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yer alan esaslar...

Burning Man festival alanı duvar Haberi

Burning Man festival alanı duvar

Donald Trump yönetiminin Burning Man festivalinin gerçekleştiği alan üzerinde 16 kilometre uzunluğunda kalın bir duvar inşa etmek istediği öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trump yönetiminin projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda Nevada Arazi Yönetimi Bürosu tarafından ÇED (Çevresel Etki Değerlendirmesi) raporu sunuldu. Raporda, Burning Man Festivali'nin de düzenlendiği alana bazı yenilikler getirileceği duyuruldu.

Nevada Arazi Yönetimi Bürosu, Burning Man Festivali'nin organizatörlerine, Black Rock Çölü'nde kurulan festival alanını beton bariyerle çevirmeleri, özel güvenlik gücü kiralamaları ve festival alanına çöp kovaları yerleştirmeleri önerisinde bulundu.

Burning Man organizatörleri, Nevada Arazi Yönetimi Bürosu'nun teklifine tepki gösterip, böyle bir durumda festivalin ruhunun öleceğini iddia etti.

Burning Man Project, Nevada Arazi Yönetimi Bürosu'nun istedikleri değişikliklerin yılda 20 milyon dolar ek maliyet getireceğini ve bunun da...