19 / 05 / 2024

Bürotime Pazarlama Üssü

Bürotime Pazarlama Üssü

Ofis mobilyası üreticisi Bürotime’ın daha geniş bir hedef kitleye ulaşmaya yönelik İstanbul’da kurulan Pazarlama Üssü açılışı 27 Nisan’da kamu, finans ve sivil toplum kuruluşlarından üst düzey temsilcilerin katılımıyla düzenlendi...

Sabancı Holding iki dev dijital pazarlama şirketini bünyesine kattı

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Edirne Keşan OSB 2023'te faaliyete geçecek!

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2023 yılında faaliyete geçmesi planlanan ve çok sayıda kişiye istihdam sunacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB), gıda alanında bölgenin "üretim üssü" olması amaçlanıyor.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi!

Yatırımlarına dünya markası olma yolunda hız kesmeden sürdüren Bürotime, yurt dışı yapılanmasına devam ediyor. Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi.

Fahrettin Koca: Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz. Üniversitelerle iş birliği protokolü, bunu yapmamızı kolaylaştıran bir unsur." diye konuştu...

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb.. açıldı!

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. 50 bin TL sermaye ile 26 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

İranlı CinnaGen İlaç, Türkiye'de fabrika kuracak!

İranlı biyofarmasotik ilaç üreticisi CinnaGen İlaç, bölgesel üretim üssü olarak belirlediği Türkiye’deki, ilk fabrika yatırımına hazırlanıyor.

Iğdır demiryolu üssü haline gelecek!

Bakan Arslan, "Havalimanının giriş peronunun büyütülmesi, konveyörlerin alt kata alınmasıyla ilgili çalışmayı da yapacağız. Bakü-Tiflis-Kars'la birlikte, Kars'a kadar gelecek hızlı trenle birlikte gerçekten bölgenin demiryolu üssü olmasını istiyoruz. " dedi.

Bürotime Pazarlama Üssü Haberi

Bürotime Pazarlama Üssü




Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAIB) tarafından 2012’de yılın en çok ihracat yapan mobilya üreticisi unvanına layık görülen Bürotime’ın İstanbul Pazarlama Üssü’nün resmi açılışı 27 Nisan’da İstanbul Altunizade’de yapıldı. Açılışa Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız, TİM Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Çağlar da katılan isimler arasındaydı.

                                                  

Kurulduğu günden bu yana Konya’da faaliyet gösteren Bürotime, 3600 metrekare sergi alanı ve 600 metrekare çalışma alanı olmak üzere toplam 4200 metrekare alanda tasarlanan pazarlama üssünü, yurtiçi ve yurtdışı paydaşlarına hizmet verirken, geniş ürün yelpazesini de sergileyeceği bir merkez olarak konumlandırıyor.

Türkiye’nin en büyük ikinci 500...