16 / 05 / 2024

bursa 2015 doğalgaz yatırım miktarı

bursa 2015 doğalgaz yatırım miktarı

Bursa’nın İnegöl ilçesinin merkez 21 mahallesine doğalgaz veren İNGAZ, Yeniceköy’ü de doğalgaza kavuşturdu.Yeniceköy’de doğalgaz meşalesi Vali Münir Karaloğlu ve Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin tarafından yakıldı.

Bursa Örnekköy'e doğalgaz geliyor!

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Örnekköy’de doğalgaz kazıları başladı.Orhangazi’deki doğalgaz kazı ve dağıtım lisansını elinde bulunduran Armagaz firması tarafından Örnekköy’e gaz götürülüyor.

Bursa Doğalgaz Santral ihalesinin teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bursa Doğalgaz Santralinin ihalesinin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saatini 2 Mayıs 2016 tarihine kadar uzattı.

Doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016..

Doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri 27 Aralık 2015 tarihinde bir tebliğ ile açıklandı. İşte doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016..

Doğalgaz para cezaları 2016!

2016 yılında uygulanacak doğalgaz para cezaları, 22 Aralık 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 4646 sayılı doğalgaz piyasası kanunu tebliği ile açıklandı. İşte doğalgaz para cezaları 2016..

Doğalgaz sayaç açma kapama bedeli 2015!

Doğalgazın geç ödenmesi nedeni ile kapatılması ve yeniden açılması halinde açma kapama bedelinin ödenmesi gerekiyor. Peki, doğalgaz sayaç açma kapama bedeli 2015 ne kadar?

Doğalgaz güvence bedeli ücreti 2015!

Doğalgaz abonelik sürecinde yapılan masraflar arasında doğalgaz güvence bedeli de yer alıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli ücreti nedir? Doğalgaz güvence bedeli ücreti 2015 ne kadar?

Bursa Doğalgaz Santrali ihalesinde teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,Bursa Doğalgaz Santralinin ihalesi için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 12 Şubat 2016 tarihine kadar uzattı.

Doğalgaz güvence bedelini kiracı mı öder?

Doğalgaz aboneliği için Doğalgaz güvence bedeli ödeniyor. Peki, gayrimenkul kiralamalarında doğalgaz güvence bedelini kiracı mı öder? Ev sahibi mi öder? Doğalgaz güvence bedeli 2015 ne kadar?

Doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Taşınmaz mal satın alan ya da kiralayan kimselerin doğalgaz aboneliğini kendi adına alması gerekiyor. Abonelik için doğalgaz güvence bedeli ödeniyor. Peki, 2015 yılında meskenlerin doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

İlçelere doğalgaz götürülmesinde başvuru süresi uzatıldı!

Doğalgazın ülke genelinde yaygınlaştırılması hedefi doğrultusunda, mevcut dağıtım bölgelerinin lisans kapsamı dışında kalan ve ilçelere doğalgaz ulaştırılmasını sağlamak amacıyla isteklilere verilen abone bedelini ödeme süresi Kasım 2015'e kadar uzatıldı.

Toprak Bina Isı Sistemleri Doğalgaz İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Bina Isı Sistemleri Doğalgaz İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Süzer tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Sultanbeyli'de kuruldu.

bursa 2015 doğalgaz yatırım miktarı Haberi

bursa 2015 doğalgaz yatırım miktarı

İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, “Bizler İnegöl ve Yenişehir’in bütün imarlı sokaklarına doğalgaz hattını kavuşturduk. Yoğun kar yağışıyla şehrimiz bir kriz anı yaşadı. Hepimiz evimizden çıktık ve işimizin başına geldik. Bir vatandaş dahi kış gününde doğalgazsız kalmadı. Yeniceköy’e doğalgaz hattını getirirken Akhisar’ın bir hafta gazsız kalması gerekiyordu. Buna yüreğimiz el vermedi ve yeni bir yöntemle hiç gaz kesintisi yaşatmadan bu çalışmaları yaptık” dedi.


Milletvekili...