16 / 05 / 2024

Bursa 2016 gayrimenkul fuarları

Bursa 2016 gayrimenkul fuarları

BTSO öncülüğünde düzenlenen 'Bursa İnşaat 2016' ve 'İRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, satışlarını yükselterek ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Bursa'da 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan iki katlı bahçeli ev dükkan ve arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 295 bin 684 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Kestel'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Serme Mahallesi, Akarcık Mevkii'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 447 bin 360 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 388 gayrimenkulü satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 351'i konut, 37'si işyeri olmak üzere toplam 388 gayrimenkulü Turyap aracılığı ile satışa çıktı..

Bursa Kestel'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Serme Mahallesi, Akarcık Mevkii'nde yer alan soğuk hava deposu ve arsası vasfındaki gayrimenkul 8 milyon 111 bin 216 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

Bursa Büyükşehir'den satılık 4 gayrimenkul! 56,2 milyon TL'ye!

Bursa Osmangazi'de yer alan 4 gayrimenkul Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa sunuluyor. Gayrimenkullerin toplam tahmini bedeli 56 milyon 21 bin 649 TL olarak belirlendi.

Bursa Karacabey'de 15 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bursa Karacabey Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'ndeki otkaliye nitelikli 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 9 Mayıs'ta yapılacak..

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

Bursa'da 3.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi İlçesi Karsak Mahallesi Akçaalan bölgesinde yer alan 2 adet zeytinlik vasfındaki gayrimenkul toplamda 3 milyon 328 bin 616 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa 2016 gayrimenkul fuarları Haberi

Bursa 2016 gayrimenkul fuarları

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenen 'Bursa İnşaat 2016' ve 'İRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, gayrimenkul ve inşaat sektörünün iş hacmini ve satışlarını yükselterek ülke ekonomisine büyük katkı sağladı. BTSO ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. iş birliğiyle İMSİAD ve BEMO destekleriyle düzenlenen 'İRES Bursa Gayrimenkul Fuarı've 'Bursa İnşaat 2016 Fuarı' sona erdi. Gayrimenkul yatırımcılarının 2 ayrı salonda, İnşaat Fuarı iştirakçilerinin ise 4 ayrı salonda projelerini ve ürünlerini sergilediği organizasyon, başta Körfez ülkelerinden gelen heyetler olmak üzere yurt içi ve yurt dışından birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu. Fuarda 280'i aşkın firma stant açtı. 


Nitelikli alıcıların önemli yatırımlarla buluştuğu ve iş profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarlar,...