04 / 05 / 2024

bursa 2020 yılı yatırımları

bursa 2020 yılı yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Körfez GYO Kilyos arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Sarıyer ilçesi Kilyos Mahallesinde bulunan arsasına ilişkin 2020 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Etimesgut ilçesinde konumlu arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Cubes Projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO İzmir Aliağa dükkanı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Kütahya Merkez iş merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Kütahya ili Merkez ilçesinde konumlu İş Merkezine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Ankara Çankaya dükkan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Unikonut 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Unikonut" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Metropol İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Metropol İstanbul" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Avrupark" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

bursa 2020 yılı yatırımları Haberi

bursa 2020 yılı yatırımları

Bursa'nın sorunlarına başkentin de kayıtsız kalmadığını ve Bursa'ya verilen desteğin her geçen arttığını dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi'nin gücü olan etkin bir kuruluş olduğunu, göreve geldiklerinden bu yana ciddi mesafeler aldıklarını dile getirdi. Takvim'de yer alan habere göre, Bursa'da yaşayan herkesin kentin sorunlarına vakıf olduğunu fakat bazı sorunları kısa vadede çözmenin mümkün olmadığını dile getiren Başkan Aktaş, Ankara'daki her görüşmede şehrin geneli ile ilgili derdini ve heyecanını ortaya koyduğunu ve bu noktada önemli geri dönüşler almaya başladıklarını da söyledi… 

Son iki sene içerisinde ulaşımdan altyapıya, kamulaştırmadan çevre düzenlemelerine kadar bazı kalemlerde yapılan yatırımlardan örnekler veren Başkan Alinut Aktaş, azim gayretle çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Hafif raylı sistem araçları temininden kavşaklara, köprülerden yol yapım çalışmalarına kadar...