03 / 05 / 2024

Bursa Acemlere 750 yataklı hastane

Bursa Acemlere 750 yataklı hastane

Bursa’da 230 milyon liraya mal olacak 750 yataklı dev sağlık kompleksinin protokolü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve hayırsever iş adamı Celal Sönmez arasında imzalandı.

Bursa'da 1 yıl içerisinde 750'den fazla kıraathane kepenk indirdi!

Bursa'da koronavirüs salgını nedeniyle 6 ay kapalı kalan kıraathaneler teker teker kepenk indiriyor. 

Bursa'da TSK arazisindeki yapılaşma iddiasına tepki!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TSK’ya kazandırdığı bin 400 dönümlük havaalanı arazisinin 750 dönümünün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na devredildiğini belirtmişti. 6 partiden duruma tepki geldi.

Bursa Nilüfer'de 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 6 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 11 Mart'ta açılacak!

Bursa'da inşa edilen 750 yataklı Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 11 Mart Cumartesi günü açılacak. Devlet büyükleri hastane açılışına katılacak.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 2019'da açılacak!

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi’nde inşaatın başladığını, 750 yataklı modern hastanenin 2019 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Bursa Acemler Sağlık Kampüsü'nün inşaatı 850 günde bitecek!

Acemler'de yapılacak olan Sağlık Kampüsü için Sağlık Bakanlığı yer teslimini yaptı.Anımsayacaksınız, 9 Mayıs'ta, Acemler'de yapılacak 750 yatak kapasiteli dev hastanenin inşaat ihalesi gerçekleştirilmişti... İşte Bursa Yeni Dönem Gazetesi'nden Lale Akasoy'un bugünkü yazısı...

750 yataklı Antakya Hastanesi 3 ay sonra açılacak!

2013 yılında Eskişehir, İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne, İzmir gibi illerinde bulunduğu yerleşim birimlerinde en büyük Hastane 750 yatak ile Antakya'ya uygun görülmüş ve inşaatına başlanmıştı. Hastanenin 3 ay sonra açılması planlanıyor.

Bursa Büyükşehir binalarımızı yenileyelim seferberliği başlattı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 750 bin bina stokunun yenilenmesi gerektiğine dikkat çekerek, "binalarımızı yenileyelim seferberliği" başlattı. Altepe, depremin yıl dönümü nedeniyle gazetelere ilan vererek halkın dikkatini çekti.

Bursa Acemler'e 750 yataklı hastane inşa edilecek!

Bursa’da 230 milyon liraya mal olacak 750 yataklı dev sağlık kompleksinin protokolü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve hayırsever iş adamı Celal Sönmez arasında imzalandı.

İnegöl AVM, ayda 750 bin ziyaretçi ağırlıyor!

Bursa'da 5M Migros ve Rossmann mağazasını bünyesinde bulunduran İnegöl AVM, 80 markaya ev sahipliği yapıyor. Bugün itibarıyla yüzde 92'lik kiralama oranına ulaşan alışveriş merkezinde 750 kişi istihdam ediliyor.

Bursa ve Kocaeli yeni bir yüksek gerilim hattıyla bağlanacak!

Sanayinin lokomotifi olan Bursa ve Kocaeli, yeni bir yüksek gerilim hattıyla birbirine bağlanacak. Bu kapsamda, Türkiye Elektrik İletim AŞ, 35 milyon 750 bin lira yatırımla 380 kilovolt Gemlik-İzmit 380 Enerji İletim Hattı Projesi'ni hayata geçirecek.

Türkiye'nin ilk yerli tramvayı İpekböceği 750 bin yolcu taşıdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Bursa’da üretilen ilk yerli tramvay İpekböceği, Atatürk Caddesi ile Garaj arasındaki T1 hattında seferlerine başladığı 12 Ekim’den bu yana yaklaşık 750 bin yolcu taşıdı...

Bursa Acemlere 750 yataklı hastane Haberi

Bursa Acemlere 750 yataklı hastane

Bursa’da 230 milyon liraya mal olacak 750 yataklı dev sağlık kompleksinin protokolü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve hayırsever iş adamı Celal Sönmez arasında imzalandı. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez'in projenin hayata geçirilmesi için çocuklarına vasiyette bulunması herkesi duygulandırdı.


Acemler’de 129 dönüm arazi üzerine 250’si genel, 250’si kadın doğum ve çocuk 250’si de onkoloji olmak üzere toplam 750 yatak kapasiteli olarak planlanan ve 230 milyon liraya mal olacak Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi için Baia Hotel’de tören düzenlendi. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, babası Ali Osman Sönmez adını taşıyacak olan dev tesisin yapılması için 50 milyon lira bağışlayacağına dair Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte protokol imzaladı.


Hayırsever iş adamı Ali Osman Sönmez’in anısına hazırlanan tanıtım filminin gösterilmesinin...