29 / 04 / 2024

bursa açıkhava müzeleri

bursa açıkhava müzeleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Aktopraklık Höyük Arkeopark ve Açıkhava Müzesi’, 11 Eylül Bursa’nın kurtuluşunun 93. yıldönümünde görkemli bir törenle halkın ziyaretine açıldı.

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

Anatolium Bursa yılbaşında açık mı?

Anatolium Bursa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Bursa yılbaşında açık mı? Anatolium Bursa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Anatolium Bursa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Carrefour Bursa yılbaşında açık mı?

Carrefour Bursa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bursa yılbaşında açık mı? Carrefour Bursa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Carrefour Bursa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi 2017'de açılacak!

Kente değer katacak en önemli projelerimizden biri olan ‘Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, müzenin sanatsal bölümünü oluşturan panoramik resim ve 3 boyutlu platform çalışmalarında da sona gelindi.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun tescillenmesi için başvuruldu!

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu için hazırlanan tavan projesi, tiyatronun yıkılacağı söylentilerini gündeme getirdi. Bunun üzerine CHP’li vekiller Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü’ne verdikleri dilekçe ile tiyatronun tescilli eser olmasını istedi.

Bursa Çimento Genel Müdürü görevden ayrıldı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Genel Müdür Mürsel Öztürk'ün 30 Mart 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, karşılıklı mutabakatla görevinden ayrılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

TOKİ Bursa İrfaniye kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Başvuruları sona eren TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi Uludağ Üniversitesi Fethiye Kültür Merkezi'nde yapılıyor. Peki TOKİ Bursa İrfaniye kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Real Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Bursa Real AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Real Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Bursa Real AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa Real AVM bayramda kaça kadar açık?

Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Özdilek Park Bursa hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Bursa Özdilek Park AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa Özdilek Park AVM bayramda kaça kadar açık?

İkea Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İkea Bursa hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İkea Bursa bayramda kaçta açılacak? İkea Bursa bayramda kaça kadar açık?

Bursa CarrefourSA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Bursa CarrefourSA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bursa CarrefourSA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Bursa CarrefourSA AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa CarrefourSA AVM bayramda kaça kadar açık?

Anatolium Bursa Kurban Bayramı bayramı 2015'te açık mı?

Anatolium AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Kurban Bayramı bayramı 2015'te açık mı?Anatolium AVM bayramda kaçta açılacak? Anatolium AVM bayramda kaça kadar açık?

Bursa Aktopraklık Höyük Arkeopark ve Açıkhava Müzesi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Aktopraklık Höyük Arkeopark ve Açıkhava Müzesi’, 11 Eylül Bursa’nın kurtuluşunun 93. yıldönümünde görkemli bir törenle halkın ziyaretine açıldı.

bursa açıkhava müzeleri Haberi

bursa açıkhava müzeleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Aktopraklık Höyük Arkeopark ve Açıkhava Müzesi, görkemli bir törenle ziyarete açıldı. Akçalar Mahallesi Hasanağa Sanayi Bölgesi KARSAN Fabrikası yanında yapılan arkeolojik çalışmaların ardından ziyarete açılan Aktopraklık Höyük Arkeopark ve Açıkhava Müzesi, ziyaretçilerine, kentin kültürel mirasına ve 8500 yıl öncesine uzanan köklü arkeolojik değerlerine şahit olma şansı sunuyor. Ziyaretçilerini tarih yolculuğuna çıkaran höyük ve açıkhava müzesinin açılış törenine; Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kazılar Dairesi Başkanı Melik Ayaz, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetim Bakanı Mahir Yağcılar ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Bursalı sanayici ve iş...