24 / 07 / 2024

Bursa Adalet Kompleksi nerede

Bursa Adalet Kompleksi nerede

Adalet Bakanı Bozdağ: "Hükümet olarak adaletin zamanında tecellisi için yapılması gereken pek çok düzenlemeyi bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bursa Orhangazi'ye yeni adliye binası!

Adalet Bakanlığı tarafından Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yeni adliye binası yapılacak. Adliye binasının inşaatının çok kısa sürede başlaması planlanıyor.

Yıldırım Spor Kompleksi'nde inşaat hızla devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılacak en önemli vizyon projelerinden biri olan Yıldırım Spor Kompleksi Projesi'nde inşaat tamamlanmak üzere.

Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde geri sayım başladı!

Bursa Yıldırım'da inşa edilen Yıldırım Spor Kompleksi’nin inşaatı sürüyor. Kompleks, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi 2018'de tamam!

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi inşaatı hızla devam ediyor. Kompleksin inşaatının 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.

Bursa Gürsu'daki sağlık ocağının yerine spor kompleksi mi yapılacak?

Bursa Gürsu Belediyesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 1 nolu aile hekimliğinin kapatılacağını söyledi. 40 yıl önce inşa edilerek 9 mahalleye hizmet veren 1 nolu sağlık ocağı yıkılarak yerine spor kompleksi yapılmasının planlandığı açıklandı

Bursa Yıldırım'a dev spor kompleksi inşa edilecek!

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım’ın modern ve çok amaçlı gençlik ve spor kompleksine kavuşacağını müjdeledi.

Bursa Adalet Kompleksi'nin temeli atıldı!

Adalet Bakanı Bozdağ: "Hükümet olarak adaletin zamanında tecellisi için yapılması gereken pek çok düzenlemeyi bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

Bursa Adalet Kampüsü inşaat ihalesi 22 Aralık'ta!

İstanbul Yolu'ndaki alana yapılacak Bursa Adalet Kampüsü içinde Bölge Adliyesi'ni de barındıracak. İnşaat ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle değişiyor!

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Yıldırım’da değişim rüzgârı esiyor. Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.

Bursa Atıcılar Spor Kompleksi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bünyesinde 2 adet suni çim saha,1 adet doğal çim saha, 5300 metrekare atletizm antrenman sahası ve 210 araçlık otoparkı barındıran Atıcılar Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı.

Bursa'da dönüşümde adalet çağrısı!

TESİAD Genel Başkam İlyas Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri dün iki önemli ziyaret gerçekleştirdi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile kentsel dönüşümü konuşan TESİAD, Bursa Ticaret Borsası'nın da konuğu oldu.

Bursa Adalet Kompleksi nerede Haberi

Bursa Adalet Kompleksi nerede

 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, adaletin zamanında tecellisi için pek çok düzenleme yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirterek, "AK Parti hükümetleriyle gökten para yağmadığı gibi biz petrol de bulmadık. Bir hükümet değişikliği oldu, Türkiye'nin her tarafı şantiyeye döndü. Halkımız ne der; 'At sahibine göre kişner'. Siz ata sahibini bindirdiniz, at şaha kalktı, Türkiye'de şaha kalktı." dedi.


Bozdağ, merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Bursa Adalet Kompleksi 1. Etap İstinaf Mahkemesi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, adalet hizmetlerini milletin arzu ettiği kalite ve standartta yerine getirilmesinin hükümetin temel politikası olduğunu söyledi.


Bundan yaklaşık 14 yıl önce merpen altlarında, kahvehanelerde, evlerden bozma adliyelerde adalet hizmeti dağıtıldığını hatırlatan Bozdağ, "Adalet Bakanlığı olarak Türkiye'nin dört bir yanında yargı görevi yapan hakim, savcı ve avukatlarımız ile...