10 / 05 / 2024

bursa akpınar evleri fiyat

bursa akpınar evleri fiyat

Orsep İnşaat tarafından Bursa'da inşaa edilen Akpınar Evlerin'de 93 metrekare konutlar 150 bin YTL'den satışa sunuluyor

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat!

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüme hazır!

Bursa Akpınar Mahallesi için daha öncede adım atılan kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılmaya başlandı. Projede anlaşmaya varılıyor.

Bursa Akpınar'daki dönüşümde önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile Akpınar Mahallesi’nde yer alan 1050 konutların dönüşümü için önemli bir adım atıldı.

Bursa Akpınar Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin ruhsatı verildi!

Bursa Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ofisinin ruhsatı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi.

Çankaya Akpınar'daki heyelanzedeler arazi bekliyor!

Akpınar Mahallesi 2011’de heyelanla sarsıldı, 8 apartman büyük zarar gördü. Vatandaşlara yeni evler yapılması için tahsis edilen arazi CHP’li Çankaya Belediyesi’nce satıldı.

Selim Akpınar İnşaat Hafriyat Alüminyum Cam Sanayi Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Selim Akpınar İnşaat Hafriyat Alüminyum Cam Sanayi Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Selim Akpınar imzasıyla kuruldu.

Büyük projelere Ünal Akpınar öncü olacak!

Alanında dünyanın en uzun sulama tüneli olan Şanlıurfa tünelleri, Kirazlı Köprü Barajı gibi büyük projeler, Ünal Akpınar AŞ imzasını taşıyor.

Talas Başakpınar'da 'arsanızı ve tarlanızı satmayın' uyarısı!

Resmi Gazete’de Talas ilçesine bağlı Başakpınar bölgesindeki bazı mahallelerin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildiğinin yayımlanmasının ardından Başakpınar’da, “Arsanızı ve tarlanızı satmayın” şeklinde yapılan çağrılar dikkat çekti.

İzmir Akpınar'da Taziye ve Kültür Evi açıldı!

Şehzadeler Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının katkısı ile Akpınar Mahallesinde yapılan Taziye ve Kültür Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan Taziye ve Kültür Evi’nde ilk dua 15 Temmuz Şehitleri için okundu.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat!

2 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat...

Bursa Akpınar'da kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Deprem riskine karşı Bursa'da başlatılan kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat firmasıyla Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Bursa Akpınar'daki dönüşümde imzalar atılıyor!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı İhsan Aydın bugünkü yazısında Akpınar'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı:

bursa akpınar evleri fiyat Haberi

bursa akpınar evleri fiyat

Toplam 9 blok ve 108 daireden oluşan proje, net 93 ve 135 m2 büyüklüğünde normal ve dubleks dairelerden oluşuyor. Birinci katta yeralan konutlar 150 bin YTL'ye, ikinci katta bulunan konutlar 165 bin YTL' ye ve üçüncü katta bulunan dubleks daireler ise 190 bin YTL'ye satılıyor. Yapımına Şubat 2007'de başlanan proje Haziran 2008'de tamamlanması planlanıyor. Peşinatının % 30 olan projenin faiz oranı ise 1.24 olarak belirlenmiş.

İrtibat için telefon: 0224 241 99 90