03 / 05 / 2024

Bursa Alanyurt daire fiyatları

Bursa Alanyurt daire fiyatları

Bursa İnegöl'deki arsa sıkıntısı Alanyurt bölgesine yaradı. Alanyurt bölgesinde 60-70 bin lira civarında olan arsalar şimdi 120-130 bin liraya satılıyor.

Bursa'da daire dolandırıcılığı soruşturmasında tutuklama kararı!

Bursa'da bir kişiyi inşaat firmasından alacağı olan 65 bin liranın ödeneceği bahanesiyle 3 bin lira dolandıran şüpheli hakkında tutuklama kararı alındı. 

Bursa'da heyelan nedeniyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen heyelan sebebiyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı.

Bursa Alanyurt'ta kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından kaçak yapılarla mücadelelere devam ediliyor. Alanyurt bölgesinde ve organize sanayi bölgesinde yıkım çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Bursa Nilüfer 280 konut kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer 280 konut kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Bursa Gemlik'te 687 lira taksitle ev sahibi oldular!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutların 3. kura çekimi gerçekleşti. Kura sonucunda 394 daire sahiplerine teslime edildi.

Bursa Downtown fiyatları!

Bursa Downtown fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen projede 668 özgün yaşam alanı yer alıyor. 

Bursa Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat işi ihalesi 12 Nisan'da yapılacak..

Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi!

Atış Yapı Bursa projesinde 800 - 900 daire olması planlanıyor. Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi ne zaman?

Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Alpiş İnşaat imzasını taşıyan Alpiş Aden House Bursa projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

8 blok şeklinde yükselen Bursa Alpiş Aden House projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

Prestij Hayat Bursa daire fiyatları!

Toplam 1.518 bağımsız üniteden meydana gelen Prestij Hayat Bursa daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje teslimler 30 Nisan 2019 yılında yapılacak.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bursa Prestij Hayat Konutları fiyat!

Prestij Hayat Evleri Bak Yapı tarafından Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılında gerçekleşmesi planlanıyor...

Bursa Alanyurt daire fiyatları Haberi

Bursa Alanyurt daire fiyatları

Bursa İnegöl şehir merkezinde konut yapımı için yaşanan arsa sıkıntısı Alanyurt bölgesine yaradı. Şehir içerisinde yeni konut yapımı için arsa olmadığını ifade eden Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, "Daha önceleri Alanyurt bölgesinde 60-70 bin lira civarında olan arsalar şimdi 120-130 bin lira arasında değişen fiyatlara yükseldi" dedi. 


 2017 yılında İnegöllü yatırımcıların özellikle daireye yöneleceğim belirten İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, "Ama son zamanlarda özellikle vatandaşlar hobi bahçelerine ilgi göstermeye başladı Yakın mahallelerdeki ufak tarla ve arsaları vatandaşlar hobi bahçesine çeviriyor Çalışan ve emekli vatandaşlar kendilerine bir uğraş arıyor ve bu nedenle şehir merkezine yakın köylerde hobi bahçeleri satın alıyor" diye konuştu. 


YAKLAŞIK YÜZDE 100 ARTIŞ VAR 

Şehir içerisinde konut yapımı için arsa olmadığını ifade eden Akyürek, 'Bu nedenle Alanyurt bölgesi ve...