21 / 05 / 2024

Bursa Altınşehir Parkı ne zaman açılacak

Bursa Altınşehir Parkı ne zaman açılacak

Bursa’yı her fırsatta yeşil kimliğiyle tekrar buluşturan ve şehirde yer alan camileri birer yaşam merkezi haline dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, Niüfer’in Altınşehir bölgesini bir ayrıcalıklı hizmetiyle daha tanıştırdı...

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Konya Altın Çarşı'da yıkım başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altın Çarşı'sının yıkımının1 Ocak itibarıyla başlayacağını açıkladı. 

Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konut yapılması için imar planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konutların yapılması, Çavuşlu’daki eski taşocağının ise millet bahçesine dönüştürülmesi amacıyla yeni imar planı hazırladı.

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emad Zaidan M. Alqam ve Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Kahramanmaraş Altın Şehir-Kuyumcu Kent'te son durum!

Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Altın Şehir-Kuyumcu Kent inşaatlarında incelemeler yaptı.

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Bursa Altınşehir Parkı ne zaman açılacak Haberi

Bursa Altınşehir Parkı ne zaman açılacak


Bursa’yı her fırsatta yeşil kimliğiyle tekrar buluşturan ve şehirde yer alan camileri birer yaşam merkezi haline dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, Niüfer’in Altınşehir bölgesini bir ayrıcalıklı hizmetiyle daha tanıştırdı. Altınşehir’de 15 bin 300 metrekare alana kurulan parkın açılışını gerçekleştiren, Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursunun temelini atan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı her açıdan yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz gayret sarf ettiklerini söyledi.


Altınşehir Parkı’nın açılışı ve Hacı Fahrettin Kılıç Camii kuran kursu temeli için tören düzenlendi. Park alanında düzenlenen törene; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Asım Amil, Bursa Milletvekili Önder Matlı, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Milletvekili Adayı Cemile Yiğit ve vatandaşlar katıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’daki tüm camileri...