29 / 04 / 2024

bursa arazileri ilgi topluyor

bursa arazileri ilgi topluyor

Gerek ulaşım, gerekse sanayileşme açısından İstanbul ile bir bütün olma yolunda ilerleyen Bursa'nın batıya doğru hızla büyümesi yatırımcıların dikkatini çekiyor.Şehirde araziler yoğun ilgi görüyor.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Bursa'da taşınabilir evlere ilgi arttı!

Bursa'da ahşap bungalov ev inşa eden Ferdi Dündar, pandemi döneminde bu evlere talep patlaması yaşandığını dile getirdi. 

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

İznik'te son beş yılda statüsü değiştirilen tarım arazileri mecliste!

Bursa'nın İznik ilçesinde on beş dönümlük tarım arazisinin imara açılması ve ilde son beş yılda statüsü değiştirilen tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükşehir tarım arazilerini satışa çıkardı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otoparklar ve işletmelerin yanı sıra Belediye’ye ait tarım arazilerini de satıyor. Belediyeye ait tarım arazileri imara açılarak parsel parsel satışa çıkarıldı.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Bursa Yıldırım'ı yeniden inşa ediyoruz!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yavuzselim Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm ile ilgi bilgilendirerek, “Yeni Yıldırım’ı inşa ederken önceliklerimiz, insanlarımızın rızası ve güvenli yaşam alanları oluşturmak” dedi.

Bursa İsmetiye Köyü'nün arazileri imara mı açılıyor?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İsmetiye Köyü tarım ve orman alanlarının imara açılması konusunda herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını, böyle bir gündemlerinin hiç olmadığını açıkladı.

Aydın Hisler Parkı projesi Bursa Kent Konseyi'nde tanıtıldı!

Efeler Belediyesi ve KEBUDER'in ortaklaşa yürütmüş olduğu Hisler Parkı projesinin Bursa Kent Konseyinin düzenlemiş olduğu ‘Kent Kültürü ve Kentlik Bilinci’ sempozyumunda gerçekleştirilen Poster sunumu büyük ilgi ve beğeni gördü.

Bursa'daki Sifaş ve Polylen fabrikalarının arazileri satışa çıkıyor!

Bursa'da yatırımcıların gözünü diktiği eski Sifaş ve Polylen fabrikalannın arazilerine, ticari büro, rezidans, sağlık ve eğitim alanı imarı geliyor.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

bursa arazileri ilgi topluyor Haberi

bursa arazileri ilgi topluyor

Bursa otoban sayesinde İstanbul'la arasındaki mesafeyi kısaltırken, batıya doğru hızla büyüyen şehirde araziler yatırımcılar tarafından adeta kapışılıyor. 


Gerek ulaşım, gerekse sanayileşme açısından İstanbul ile bir bütün olma yolunda ilerleyen Bursa'nın batıya doğru hızla büyümesi yatırımcıların dikkatini çekiyor. Yatırımcılar, Bursa'daki arazileri adeta kapışıyor. Çalımlıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, "25 yıl önce emlak sektöründe her gün inanarak, büyüyerek ve daha da gelişerek Bursa ve çevresinde büyüme hızımızı arttırdık. Bugün Türkiye ile alakalı çok ciddi projeleri yol arkadaşlarımızla beraber çok daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen bir firmayız.İlerleyen zaman içerisinde Bursa'yı çok güzel bir şekilde Türkiye'de ve uluslar arası arenada tanıtabilmeyi amaçlıyoruz. 25 yıl önce yola çıktığımız Elit ismi, ülke genelinde her tabakada kullanılan bir isimdir. Bugün metropollerde çok yerde bu isim kullanıldığı...