30 / 04 / 2024

bursa beyaz inci

bursa beyaz inci

Beyaz Çatı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Beyaz İnci'de 3+1 daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor...

Türkiye için sevindiren gelişme! Beyaz petrol fırsatı

Dünya genelinde ısınma ve tarım gibi birçok alanda kullanılan ve beyaz petrol olarak bilenen jeotermal enerji Türkiye'ye üst sıralara yükseltiyor. Jeotermal enerjide Türkiye, dünyada 7'nci Avrupa'da 1'inci sıraya çıktı.

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin etrafındaki binalar yıkılacak!

Bursa’da Orhan Bey Cami ve Yıldırım Beyazıt tarafından yaptırılan Ulu Cami’nin yanı sıra irili ufaklı çok sayıda tarihi hanın bulunduğu Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin etrafında tüm binalar kaldırılacak ve kentin merkezinde 7 asırlık bir tarih adası oluşturulacak.

Eminevim Bursa'da 5'inci şubesini açtı! 

Faizsiz ev alma sisteminin öncüsü Eminevim, Bursa'da konsepti yenilenen Yıldırım Şubesi'ni hizmete açtı. 

Bursa en çok konut satışında beşinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2018 yılında bir önceki yıla göre konut satışları açıklandı. Bursa satılan 51 bin 362 konut ile beşinci sırada yer aldı.

Bursa Şehir Hastanesi, Avrupa'nın 5'incisi olacak!

2019'un Haziran ayında hizmete girmesi planlanan Bursa Şehir Hastanesi, arazisiyle Türkiye'nin en büyüğü, bittiği zaman ise Avrupa'nın da 5'inci en büyük hastanesi olacak...

Bursa Gemlik için son karar verildi!

Bursa Gemlik'te uzun zamandır beklenen depremselliğe yönelik yasa, 24 Aralık 2017’de çıkarılan 696 sayılı KHK’nın Geçici 25’inci maddesi ile düzenlendi.

Bursa Kayhan'daki tarihi yapı yeniden inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski yerleşim yerlerinden Kayhan Mahallesi’nde, 20’inci yüzyıl başlarından kalma sivil mimarlık örneği yapıyı aslına uygun şekilde yeniden inşa ediyor.

Bursa Yıldırım'da güvenli konutlar inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Edebali, kentsel dönüşümde tek muhatabın belediye olduğunun altını çizdi.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm tam gaz!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi 35 bin insana yeni bir yaşam alanı açacak.

Veysel Bakgör'den Bursa İnegöl'e okul!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kısmı yıkılan İnegöl Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu yerine 24 derslikli yeni bir okul yapılmasını hayırsever işadamı Veysel Bakgör üstlendi.

Bursa 23 Nisan Mahallesi'nde yapılaşma tamamlanıyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını bir günlüğüne 23 Nisan Mahallesi'ne taşıdı. Bozbey, karavanı ile gittiği 55'inci mahalle olan 23 Nisan Mahallesi'nde yapılaşmanın birkaç yıl içinde tamamlanmasıyla sorunların da ortadan kalkacağını belirtti.

Beyazıt Paşa Medresesi açılışa hazır!

Bursa’da yer üstünde el atmadık tarihi eser bırakmayan Büyükşehir Belediyesi’nin yer altından gün yüzüne çıkardığı eserlerin başında gelen 600 yıllık Beyazıtpaşa Medresesi’nde restorasyon çalışmaları tamamlandı.

bursa beyaz inci Haberi

bursa beyaz inci


Beyaz İnci projesi Beyaz Çatı İnşaat imzası ile Bursa'nın Mudanya İlçesi Güzalyalı mevkiinde yer alıyor. Bursa Beyaz İnci'nin inşaatına 2013 yılında başlandı. Proje 3 bin metrekare arsa alanına sahip.


Bursa Beyaz İnci projesi 8 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 4 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor.Bursa Beyaz İnci'de toplam 36 daire bulunuyor.


Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Beyaz İnci Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 2+1 daireler 90 metrekare, 3+1 daireler ise 120 metrekareden meydana geliyor.


Bursa Beyaz İnci'de 2+1 daireler 160 bin TL ile 200 bin TL arasında, 3+1 daireler 260 bin TL ile 300 bin TL arasında  fiyatlarla satışa sunuluyor.


Daire teslimlerin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanan Bursa Beyaz İnci'de yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Beyaz İnci projesinin sosyal imkanları arasında...