10 / 05 / 2024

bursa bilecik yüksek hızlı tren hattı son durum

bursa bilecik yüksek hızlı tren hattı son durum

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli (Bursa-Bilecik) Yüksek Hızlı Tren hattı 2018'de açılıyor, projede çalışmalar son sürat devam ediyor.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi ne zaman açılacak?

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ne zaman faaliyete geçeceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da kentsel dönüşüm Yerden Yüksek sergisi ile anlatıldı!

Aktivist ressam Seydi Murat Koç, Bursa'da Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde kentleşmenin olumsuz etkilerini yapıcı bir yaklaşımla anlattığı 'Yerden Yüksek' adlı sergisiyle kentlerin kaybolan değerlerine dikkat çekti.

Alinur Aktaş: Yüksek katlı yapılaşma Bursa için yanlış!

Ulaşım ve imarda 2035 yılının planlarını yaptıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Bursa’yı acilen büyütme niyetinde olduklarını söyledi. 

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesinin akıbeti TBMM'de!

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, projenin akıbetini sordu...

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Bursa Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kreş inşaatı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’nde kreş inşa ediliyor. Kreş, 1 milyon TL'ye yaptırılacak.

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT 2018'de açılıyor!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli (Bursa-Bilecik) Yüksek Hızlı Tren hattı 2018'de açılıyor, projede çalışmalar son sürat devam ediyor.

Havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorunu mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa Yunuseli Havaalanı'nın ticari uçuşlara kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil, Bakan Arslan'a havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorununu sordu..

Osmangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ertelendi!

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde geçtiğimiz yıl kasım ayında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, kantin tartışmaları yüzünden açılamadı.

Orhangazi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yeni Meslek Yüksek Okulu binası açılış için gün sayıyor. Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği, olağan toplantısını yeni MYO binasında yaptı.

Cumalıkızık imar planına Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay!

Bursa'nın 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ı tarihî dokuya zarar vermeden yeniden şekillendirecek imar planına Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu onay verdi.

Cumalıkızık'a Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay çıktı!

UNESCO Dünya Miras Lisfesi'nde yer alan, yaklaşık 700 yıllık Bursa 'da i Cumalıkızık AAahallesi'nin yeniden şekillenmesine ilişkin hazırlanan projeye Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay çıktı.

bursa bilecik yüksek hızlı tren hattı son durum Haberi

bursa bilecik yüksek hızlı tren hattı son durum


Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli (Bursa-Bilecik) Yüksek Hızlı Tren projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Heyelan ıslahı nedeniyle çalışmaları revizyona uğrayan projenin 2018’de tamamlanması planlanıyor.


Türkiye, Yüksek Hızlı Tren (YHT) teknolojisini kullanan ülkeler arasında Avrupa’da 6. dünyada ise 8. ülke oldu. Rahat, hızlı ve aynı zamanda keyifli bir yolculuk imkanı sunan YHT’ler, sunduğu geniş koltukların konforu eşliğinde, trafik engelleriyle yorulmadan ve zengin menüde bulunan lezzetli seçeneklerin keyfini tadarak, hayatın en cazip yolculuklarından birini sunuyor. Karayolu ulaşımı araçlarının fiyat performanslarıyla havayolu ulaşımı araçlarının hizmet kalitesini kendi bünyesinde toplayan Yüksek Hızlı Trenlerin, her bütçeye uygun fiyatlandırma politikası da bulunuyor.


Son yılların en gözde ulaşım araçları arasında yerini alan ve seferlerinin başladığı kentlerde şehirlerarası ulaşıma nefes aldıran Yüksek Hızlı Trenler, Türkiye’nin dört bir yanında yayılıyor. Bu projeler içerisinde...