04 / 05 / 2024

Bursa Boyalıca Hali son durum

Bursa Boyalıca Hali son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Boyalıca halini de modern bir komplekse dönüştürüyor.

Rams City Haliç 2. Etap 3 Kasım'da satışta! Dev projede 48 ay 0 faiz fırsatı!

Rams City Haliç 2. Etap satışları 3 Kasım'da başlıyor. Lansman özel fırsatların sunulduğu projede ayrıca 48 ay vade 0 faiz imkanı da sağlanıyor. 

Armut 4 Elma 4 Kızılcık 20 TL! Bursa Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL? Bursa Hali'nde hangi sebzeler var? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Elma 4 kivi 4 kiraz 6 TL! Bursa Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bursa Hali’nde sebze ve meyve kaç liradan satılıyor? İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Mimar Sinan Camii Çamlıca’da yükselecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Çamlıca Mahallesi’nde temeli atılan Mimar Sinan Camii’nin, tamamlandığında bölgeye değer katan bir eser olacağını belirtti.

İşte Çamlıca Camisi'nin son hali! Havadan görüntülendi!

Çalışmalarında sona gelinen Çamlıca Camisi’nin 34 metre enindeki dev kubbesinin altına yapılan süslemeler tamamlandı. 

Bursa İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa Boyalıca Hali modern komplekse dönüşüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Boyalıca halini de modern bir komplekse dönüştürüyor.

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Bursa'daki itfaiye istasyonu sayısı 46’ya yükseldi!

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

Bursa Altıparmak'ta kentsel dönüşüm şart!

Bursa’nın tarihi semtlerinden Altıparmak’ın mevcut hali insanın içini sızlatıyor. Bir dönemin elit mekanında şimdilerde müptezeller cirit atıyor. Vatandaşlar ise yardım bekliyor.

Bursa Boyalıca Hali son durum Haberi

Bursa Boyalıca Hali son durum


Bütünşehir uygulamasının ardından yatırımlarda rotayı kırsal kalkınmaya çeviren Bursa Büyükşehir Belediyesi, arazi yollarının düzenlenmesinden sulama göletlerine, kaliteli tohumluk ve fidan dağıtımından ürün toplama merkezlerine kadar her alanda önemli yatırımlar yaparken, İznik Boyalıca Hali’ni de modern bir komplekse dönüştürüyor. Toplam 1500 metrekare kapalı alanı bulunan hal binaları Büyükşehir Belediyesi tarafından modernize ediliyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Bursa Milletvekili Müfit Aydın ile birlikte Boyalıca Hali’ni gezdi. Tarım A.Ş. tarafından işletilecek halin Boyalıca’nın yanı sıra çevre köylere de hizmet vereceğini dile getiren Başkan Altepe, “Çiftçimiz ürünleri burada en güzel şekilde değerlendirilecek. İç ve dış pazara tek noktadan satışa sunulacak. Bu yatırımlardaki tek hedefimiz; üreticinin kazanması ve bölgedeki refah seviyesi yükselmesi” dedi.



Bursa Büyükşehir...