20 / 05 / 2024

Bursa Nilüfer House 1'de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 

Bursa Nilüfer House 1'de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 

Alpiş İnşaat'ın Bursa'da hayata geçirdiği Nilüfer House 1 projesinde yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. İlk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunulan projede ayrıca 60 ay şirket içi vade de yapılıyor. 



Alpiş İnşaat imzası ile inşa edilen Nilüfer House 1 projesinde Mayıs kampanyası başladı. Bursa Nilüfer'de yükselen projede ve satış sürecinin devam ettiği projede teslimler hemen yapılıyor.

Alpiş İnşaat Nilüfer House 1 projesi 3 blok olarak yükseliyor. 162 adet konutun yer aldığı projenin arsa alanı 8 bin 972 metrekare.

Bursa Nilüfer House 1 de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 

Her konut için 1 adet otopark imkanı sağlanan Alpiş İnşaat Nilüfer House'ta ayrıca 6 bin 208 metrekarelik peyzaj alanı da bulunuyor.

Nilüfer House 1 projesinde başlatılan Mayıs ayı kampanyasında projeden yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca ilk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunulan projede ayrıca 60 ay şirket içi vade de yapılıyor. 

Bursa Nilüfer House 1 projesinin sosyal alanları arasında; Fitness salonu, yürüyüş alanı, kapalı yüzme havuzu, bisiklet parkı, akülü araba pisti, kapalı çocuk oyun alanı, çocuk oyun parkı, hobi bahçesi, 7/24 güvenlik, bahçe teras bulunuyor. 

Web: https://www.alpisinsaat.com/
 

Ev sahiplerinden varlıklı kiracılara gelir transferi! 

Madem sıcak para geliyor, borsa neden düşüyor?

Yabancıların evlerini fahiş rakamlara satmasına ATEM Başkanı'ndan tepki! Döviz gelsin derken döviz gidiyor!


Geri Dön