06 / 05 / 2024

bursa bulvar

bursa bulvar

Bursa’yı yıkarak güzelleştirdiklerini söylen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binayı daha yıktıklarını, bu yolla Samanlı’yı Acemler’e bağlayacaklarını bildirdi.

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Bursa'daki iki kavşak için 500 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarı için 500 bina yıkıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Mustafa Bozbey'den FSM Bulvarı açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin FSM Bulvarı’nda yapacağı düzenlemeyle ilgili konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Biz 4 yıl önce FSM Bulvarı için proje sunmuştuk. Keşke Nilüfer Belediyesi’ne de ‘Ne düşünüyorsunuz?’ denseydi" dedi.

Bursa FSM Bulvarı, Şanzelize oluyor!

Bursa’nın en prestijli caddelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında gerçekleştireceği revizyonla ‘Şanzelize’ benzeri görüntüye kavuşacak.

Bursa Görükle'ye yeni bulvar!

Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

Bursa Murat Hüdavendigar Bulvarı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolda Çelebi Mehmet Bulvarı’nın devamında açılan Murat Hüdavendigar Bulvarı’nın da kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Bursa'ya yeni imar planı!

Bursa Yenişehir Derviş Eroğlu Bulvarı ile İ. Hakkı Bey Bulvarı'na yakın bölgelerde imar uygulaması yapıldı. Bu kapsamda bölgedeki tarlalar arsa vasfı kazandı

Bursa Çetin Emeç Bulvarı hizmete açıldı!

Altınşehir, Özlüce ve Minareliçavuş ulaşımı için projelendirdiği Çetin Emeç Bulvarı’nı hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, rahat ve konforlu bir ulaşım yatırımını daha Bursalılarla buluşturdu.

bursa bulvar Haberi

bursa bulvar

Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte 30 metrelik yol için yapılan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Şehir içi ulaşımı rahatlatmak için çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü anlatan Başkan Altepe, “Şehre nefes aldıracak olan örnek projelere imza atıyoruz. Bursa bu konuda Türkiye’de önemli bir örnek. Ulaşımda önemli bir vizyon ortaya konan Bursa’da her gün sadece yol yapmak için devamlı bina yıkıyoruz. Bursa yıkılarak güzelleşiyor” dedi.

Nüfusu günden güne artan kentin yeni açılan yollarla nefes aldığını anlatan Başkan Altepe, “Planlarda, kağıt üzerinde bulunan yolları uygulamada da yapıyoruz. Şu anda Ankara Yolu altında, Bursa’yı boydan boya geçen 30 metre genişliğindeki yolda, Küçükbalıklı Altınova arasında çalışmalarımız sürüyor. Daha önce Yalova Yolu Soğanlı arasındaki yol ile Eski Gemlik Yolu ile Samanlı yolu arası açılmıştı. Şu anda eski Gemlik Yolu...