29 / 04 / 2024

bursa camileri temizlik

bursa camileri temizlik

'Yeni Yıldırım' hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Edebali, ibadethanelerin temizliğine ayn bir özen gösterdiklerini ifade etti.

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Bursa Altınkum sahili yenileniyor!

Bursa’yı tüm değerleriyle sağlıklı bir geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere ulaşan hizmetlerinin yanı sıra sahillerdeki temizlik ve bakım çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Bursa Gürsu'da yatırımlar tüm hızıyla devam edecek!

Bursa Gürsu'da Ericek göletinin kenarına anfi tiyatro ve sahne, 2 tane park, temizlik şantiyesi, araç filosu, Hasanköy yolunda 2.3 kilometre asfaltlama çalışmaları ve şefkat mağazası hizmete girdi.

Bursa Altınşehir Parkı açıldı!

Bursa’yı her fırsatta yeşil kimliğiyle tekrar buluşturan ve şehirde yer alan camileri birer yaşam merkezi haline dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, Niüfer’in Altınşehir bölgesini bir ayrıcalıklı hizmetiyle daha tanıştırdı...

Bursa Tabakhaneler'de dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada sıcaksu olarak anılan bölgeye birkaç gün içerisinde ofis açacaklarını ve temizlik ile çevre düzenleme çalışmalarının start alacağını açıkladı.

Bursa’nın tüm camileri kültür merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Nilüfer’deki Merve Camii çevre düzenleme ve konferans salonunun açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi...

Bursa Yıldırım'da temizlik yapılıyor!

Bursa Yıldırım'da temizlik yapılıyor. Bursa'da Anadolu Arabayatağı, Duaçınarı, Esenevler ve de Yunusemre mahallelerinde çöp ve moloz temizleme çalışmaları yapılarak Yıldırımlılara temiz bir çevre imkânı sunuldu.

Bulgaristan'daki Osmanlı camileri restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öncü olduğu çalışma ile Bulgaristan'daki Osmanlı camileri restore edildi...

Akros Çimento'dan Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım

İki yıl önce Türk-Rus ortaklığı ile kurulan Akros Çimento, Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım için gün sayıyor

 

TOKİ Bursa Hamitler 2. Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 48 adet konut satacak

Çevre Temizlik Vergisi'nde 2. dönem ödemeleri başladı!

Emlak ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi II. dönem taksit ödemeleri başladı

TOKİ Bursa-Hamitler 2.Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu'nda 48 adet konut satacak

Bursa'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Bursa Valisi Şahabettin Harput kaçak yapılaşmanın Bursa'nın en önemli sorunlarından biri olduğunu söyledi

bursa camileri temizlik Haberi

bursa camileri temizlik

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gibi önemli bir konuda düğmeye basan ve Yıldırıma kültür-sanat alanında önemli katkılar sunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, klasik belediyecilik hizmetlerinin lıız kesmeden devam ettiğini söyledi. Bu kapsamda daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için çalışmalarına yön verdiklerini dile getiren Başkan İsmail Hakla Edebali, "Parklar, mahalle konakları, kapalı pazaryerleri gibi fiziksel çalışmaları hayata geçiriyoruz. Belediye olarak görevimiz tabii ki bununla bitmiyor. 

Bu alanların temizliklerinin yapılması da büyük önem arz ediyor. 

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de bu anlamda özverili bir çalışma ile kamuya açık alanların temizliğini yapıyor" diye konuştu. 


HAFTANIN 4 GÜNÜ 


Görev alanları içinde yer alan ibadethanelerin temizliğini hassasiyetle gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Edebali, "Halkımızın ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapmalarına olanak sağlamak için ilçemizde bulunan camilerimizin temizliğini gerçekleştiriyoruz. Son 1 sene...