05 / 05 / 2024

Bursa Çimento pr ajansı

Bursa Çimento pr ajansı

2003 yılından bu yana başta inşaat, otomotiv, sağlık, hukuk, moda ve eğitim olmak üzere birçok farklı sektöre medya ilişkileri alanında hizmet veren Banu Ergin PR; Bursa Çimento, Bursa Beton, Çemtaş ve Rodaport’u müşteri portföyüne kattı.

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

Çimento sektörü ihracata yöneldi!

Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, iç pazarda yaşanan daralma sonucunda sektörün ihracatta faaliyet göstereceğini açıkladı. Nemli, Bursa Çimento olarak yeni pazarların da etkisiyle ihracat oranlarını yüzde 10’un üzerine çıkacağını ifade etti.

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

Tarihi Tunca Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Edirne'de Tarihi Tunca Köprüsü'nde restorasyon çalışmalarına başlandı. Çimento kullanılmadan restore edilecek köprü aslına uygun olarak yeniden inşa edilecek.

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Bursa’da ortalama konut fiyatı 271 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre Bursa genelinde ortalama konut fiyatı 271 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak belirlendi. Bursa'daki konut fiyatları Osman Gazi Köprüsü ile artış gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Bursa Çimento, Rodaport’daki hissesini yüzde 50’ye çıkardı!

Bursa Çimento, iştirakı Çemtaş’ın sahibi olduğu Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş’nin yüzde 22,5 hissesini 18 milyon 693 bin dolara satın alarak hissesini yüzde 50’ye çıkardı.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Bursa Çimento pr ajansı Haberi

Bursa Çimento pr ajansı

2003 yılından bu yana başta inşaat, otomotiv, sağlık, hukuk, moda ve eğitim olmak üzere birçok farklı sektöre medya ilişkileri alanında hizmet veren Banu Ergin PR; Bursa Çimento, Bursa Beton, Çemtaş ve Rodaport’u müşteri portföyüne kattı.


İşbir Yatak, Kuzu Grup, Arıkan Yapı, İpekiş, Kosifler Oto, Avrupagöz, Diamond by Naci Şenocaklı gibi sektörünün öncü isimleri ile toplamda 19 firmanın ve kişisel markalaşma isteyen bireylerin basın iletişim faaliyetlerini sürdüren Banu Ergin PR, bünyesine kattığı 4 yeni firma ile hizmet ağını hızla genişletiyor. 


50 yıllık geçmişi ile çevresinin tek çimento fabrikası olan Bursa Çimento, betonu yaşamın her alanında kullanmaya yönelik olarak çalışmalarını sürdüren Bursa Beton, vasıflı çelik üreten ÇEMTAŞ ve 3. nesil liman olarak konumlanan Rodaport da Banu Ergin PR bünyesine...