26 / 07 / 2024

Bursa Değirmenlikızık kamulaştırma

Bursa Değirmenlikızık kamulaştırma

Bursa’yı tüm değerleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Değirmenlikızık Eski Camii çevresinde devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

İki şehir için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye'de farklı şehirlerde hayata geçirilecek olan enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kamulaştırma kararları...

2 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa ve Bartın sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 31802 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2 il için acele kamulaştırma kararı...

Karabük Eflani için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Eflani ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Karabük Eflani için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırıkkale Keskin için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kırıkkale ili Keskin ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Altınözü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay ili Altınözü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bolu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ve Karabük illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırklareli Lüleburgaz için acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Nilüfer için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Değirmenlikızık kamulaştırma Haberi

Bursa Değirmenlikızık kamulaştırma


Bursa’yı tüm değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Değirmenlikızık Eski Camii çevresinde devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Bursa’nın daha yaşanabilir ve daha sağlıklı bir kent olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini anlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızda, ilçe ayrımı yapmadan tüm noktalarda halkımızın beklentisi olan, semtlerimizin kalitesini artıracak, oradaki yaşam alanlarını geliştirecek kentsel tasarım projeleri, meydan ve rekreasyon alanı düzenlemelerine de hızla devam ediyoruz” dedi.


“Değirmenlikızık nefes alacak”

Başkan Altepe, mahalle camileri ve çevre düzenlemelerinin, en çok önem verdikleri çalışmalar arasında yer aldığını belirterek, “Mahalle camilerinin etrafının açılması ve çevresinde oturma alanlarının, rekreasyon alanlarının ve tasarım projelerinin yapılmasını önemsiyoruz. Bursa’nın en yoğun ilçelerinden biri olan Yıldırım’da Değirmenlikızık Mahallesi’ndeyiz. Tarihi, eski ve köklü mahallelerimizden biri...