17 / 05 / 2024

Bursa Demirtaş Parkı nerede

Bursa Demirtaş Parkı nerede

Her mahalleye park ve yeşil alanlar yaparak vatandaşlara nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Demirtaş Parkı’nı törenle hizmete açtı.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle!

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Bursa Demirtaş bölgesinde hayata geçirilen projede modern, 3 adet 7 katlı ve 4 adet 15 katlı bloklar olarak planlandı.

Bursa Demirtaş Parkı nerede Haberi

Bursa Demirtaş Parkı nerede

Yeniden yeşil Bursa için çalışan Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Parkı’nı hizmete açtı. Başkan Mustafa Dündar, “Yeni parklar yapıp yeşil alanlar oluşturuyor, ormanlarımızı çoğaltıyoruz. Osmangazi’ye 6 yılda 300 yeni park ve meydan ile 253 bin metrekare yeni yeşil alan kazandırdık. Demirtaş’a 2009’dan bugüne kadar 15 park yaptık, 25 bin 154 metrekare yeşil alan oluşturduk. Bugün de bu amacımızın bir parçası olan Demirtaş Parklarımızı hizmete açıyoruz. Bildiğiniz gibi daha önce burada 8 parkımızın açılış töreni için bir araya gelmiştik. Şimdi de iki parkı daha Demirtaş’a kazandırıyoruz. Parklarımız için yaklaşık 500 bin TL kaynak kullandık. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.


Demirtaş’ta hizmet üretebilmek için 2 bin 900 metrekare alan kamulaştırdıklarını, sadece kamulaştırmalar için 3 milyon 100 bin TL kaynak kullandıklarını söyleyen Başkan Dündar, “Eğitime yüzde...