18 / 05 / 2024

bursa Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu

bursa Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönemde yapılan 102 spor tesisi arasında yer alan Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Bursa Büyükşehir kiracılarından kira almayacak! 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehirde koronavirüs sonrası alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Aktaş, "Biz borçları ertelemedik. Kira almayacağız dedik" dedi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi işletmelerden kira almayacak! 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kira alınmayacağını duyurdu...

Bursa Büyükşehir'den Gelemiç'e mahalle konağı!  

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Keles’in kırsal Gelemiç Mahallesi’ne mahalle konağı kazandırdı.

Tarık Proje Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Proje Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gültekin tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 2.8 milyar TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 mali yılı gelir bütçesi 2 milyar 800 milyon lira, gider bütçesi de 2 milyar 600 milyon lira şeklinde kabul edildi. 

TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Merhum iş adamı Uğuz Tarık Demirağ'ın bağışı ve vasiyetiyle Ümraniye'de hayata geçirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapılarını açan okulun resmi açılış töreni yapıldı.

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir’in 2018 yılı faaliyet raporuna onay!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında toplanan Bursa Belediye Meclisi, 2018 mali yılı faaliyet raporunu onayladı.

Bursa Büyükşehir tarım arazilerini satışa çıkardı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otoparklar ve işletmelerin yanı sıra Belediye’ye ait tarım arazilerini de satıyor. Belediyeye ait tarım arazileri imara açılarak parsel parsel satışa çıkarıldı.

bursa Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu Haberi

bursa Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Temel hedeflerimizden bir tanesi; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sporla iç içe, sağlıklı bir nesil olarak en iyi şekilde yetişmesidir. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.


Barbaros Mahallesi´nde bulunan spor salonunun açılış törenine; Başkan Altepe´nin yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yeni Sölöz Belediye Başkanı Güngör Özhan, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, Okul Müdürü Ayhan Akbulut, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa´nın her alanda gelişmesi, özellikle de geleceğin teminatı olan çocukların en iyi şekilde yetişmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Altepe, yeni neslin daha donanımlı ve sporcu bireylerden oluşması için eğitim kurumlarının...