28 / 04 / 2024

Bursa Doğalgaz Santrali özelleştirildi mi

Bursa Doğalgaz Santrali özelleştirildi mi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, iki doğalgaz santralini özelleştirme kapsamıyla satışa çıkarıyor. Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali ihale yoluyla özelleştirilecek.

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Siemens, Tataristan'da doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek!

Siemens, Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek. EPC müteahhidi olarak ENKA'nın projedeki payı 245 milyon Euro.

Bursa Örnekköy'e doğalgaz geliyor!

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Örnekköy’de doğalgaz kazıları başladı.Orhangazi’deki doğalgaz kazı ve dağıtım lisansını elinde bulunduran Armagaz firması tarafından Örnekköy’e gaz götürülüyor.

Unit Enerji İran'da 7 doğalgaz çevrim santrali kuracak!

Ünal Aysal'ın şirketi Unit Enerji, İran'a 4.2 milyarlık 7 adet doğalgaz çevrim santrali kuruyor. İmzalanan anlaşmanın, İran’a uygulanan yaptırımların kalkmasından bu yana yapılan en büyük yatırım olduğu belirtildi.

Bursa Doğalgaz Santral ihalesinin teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bursa Doğalgaz Santralinin ihalesinin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saatini 2 Mayıs 2016 tarihine kadar uzattı.

Aliağa ve Bursa santral ihalelerinin teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilmeleri amacıyla düzenlenecek ihalelerin teklif verme sürelerini uzattı.

Afyon Dedeli Doğalgaz Elektrik Çevrim Santrali icradan satılıyor!

Çay İcra Dairesi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan Dedeli Doğalgaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 133 milyon 11 bin 243 TL olarak belirlendi.

Bursa Doğalgaz Santrali ihalesinde teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,Bursa Doğalgaz Santralinin ihalesi için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 12 Şubat 2016 tarihine kadar uzattı.

Bursa ve Aliağa Gaz Santrali ÖİB tarafından özelleştirilecek!

Bursa Doğalgaz Santrali ile Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Santrali, ÖİB tarafından özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bursa Doğalgaz Santrali ve Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Santrali'ni özelleştiriyor.

Santral ihalelerinde teklif verme süreleri uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'nin özelleştirilmeleri amacıyla ilan edilen ihalelerin ön yeterlilik ve son teklif verme süreleri uzatıldı.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali Dünyanın en iyisi ödülünü aldı!

23 ay gibi kısa sürede tamamlanması ve yüzde 61 verimlilik oranıyla iki dünya rekoru birden kıran Cengiz Enerji’ye bağlı Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali ikinci ödülünü dünya enerji sektörünün referans kabul ettiği Power Magazine’den aldı.

Gardabani Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nin açılışı!

Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili, Çalık Enerji'nin Gürcistan'da açtığı doğalgaz çevrim santralinin, ülkesinin enerji piyasası ve bağımsızlığına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Bursa Doğalgaz Santrali özelleştirildi mi Haberi

Bursa Doğalgaz Santrali özelleştirildi mi

ÖİB’in Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilanına göre, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ait Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar “varlık satışı” yöntemiyle ihale edilecek. Santral ihalesine katılım için 10 milyon dolar geçici teminat tutarı belirlendi.


Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ait Bursa Doğalgaz Santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar “varlık satışı” yöntemiyle ihale edilecek. Santral ihalesine katılım için 15 milyon dolar geçici teminat tutarı belirlendi.


İhale sürecinde önyeterlilik ve son teklif verme tarihi Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali için 1 Ekim, Bursa Doğalgaz Santrali 15 Ekim olarak belirlendi.


İhalelere yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecekler. Gerçek kişiler ve özel yatırım fonları, en az bir tüzel kişinin bulunduğu ortak girişim grubunda...