15 / 05 / 2024

bursa eğitim kampüsü onay

bursa eğitim kampüsü onay

Bursa'nın Kestel, Gemlik, Mudanya ve Osmangazi İlçesi'nde kurulacak 7 eğitim kampüsüne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onay verdi. Bakanlık, plan bölgeleri dışında konusuna göre ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri alınması gerektiğini bildirdi...

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Bursa'da eğitim verdi!

Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi...

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi 2018'de tamamlanacak!

200 milyon lira yatırım bedeline sahip Bursa Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. GUHEM'in 2018 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Bursa'ya 3 yeni eğitim yuvası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamları Muhammed Etkeser ve Celal Demir’in destekleriyle Harmancık ilçesine ilkokul, imam hatip ortaokulu ve halk eğitim merkezi kazandırılıyor.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

Bursa'ya Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde Türkiye’nin kendi astronotunu yetiştirmesini hedefliyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gökmen projesiyle uydumuz için uzaya kendi astronotumuzu göndereceğiz” dedi.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisi'ne Büyükşehir'den onay!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısı 2. Birleşimi 25 Mayıs 2016 tarihinde yapıldı.İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisine kavuşuyor. İznik'te Özel Eğitim ve Öğretime Bursa Büyükşehir Meclisinden onay çıktı.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

120 milyonluk yatırımla Bursa’da kurulacak olan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) projesinde sona gelindi. BTSO öncülüğünde hazırlanan projeyle Türkiye’nin ilk astronotlarının yetiştirilmesi hedefleniyor...

Bursa Çağrışan’a yeni eğitim yuvası!

Eğitim yatırımlarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Çağrışan Mahallesi’ndeki eski okul binasını modern bir anaokulu ve halk eğitim merkezi olarak bölgeye kazandırdı.

bursa eğitim kampüsü onay Haberi

bursa eğitim kampüsü onay

Bursa'nın Kestel, Gemlik, Mudanya ve Osmangazi İlçesi'nde kurulacak 7 eğitim kampüsüne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onay verdi. Bakanlık, plan bölgeleri dışında konusuna göre ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri alınarak 1/5 bin Ölçekli Nazım İmar ve l/bin Ölçekli Uygulama İmar Planları hazırlanmak ve ilgili idare tarafından onaylanmak şartıyla eğitim, sağlık ve rekreasyon tesisler yapılabilir kararı aldı. TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi orman ve mera alanlarına yapılaşmanın önü açıldığı gerekçesiyle itiraz etmişti. Bakanlık tarafından 2020 Çevre Düzeni Planlarında yapılan değişiklikle, Samanlı Sağlık Kompleksi'nin de önü açılmış oldu.


Türkiye...