04 / 05 / 2024

bursa elvin tekstil

bursa elvin tekstil

Bursa'da, siparişlere göre özel projeler üreten firmanın, güç tutuşan, ateşe dayanıklı, antibakteriyel, antialerjik, leke itici, kendini temizleyen, koku gideren teknik tekstil ürünü perdeleri, Çin'in de aralarında bulunduğu 82 ülkeye satıyor....

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık tekstil fabrikası!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Yıldırım İlçesi, Demetevler Mahallesi 6895 ada 6 parselde yer alan tekstil fabrikasını 10 milyon 546 bin 199 TL'ye satıyor...

Ankapark, ECS Stil Tekstil’e mi devredildi?

Ankara’da kulislerde, GBM Ticaret AŞ-Çelik ortaklığının, Ankapark'ın işletmesini, Bursa merkezli ECS Stil Tekstil’e devrettiği konuşuluyor...

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Bursa Tekstik Mükemmeliyet Merkezi Eylül'de açılıyor!

Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’nin, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Merkezin kente büyük değer kazandıracağı belirtiliyor.

Bursa Ticaret Odası'nın dev projelerinde sona gelindi!

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) öncülüğünde inşa edilen Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi, İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi ile Türkiye’nin en büyük Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi’nin yeni hizmet binasının açılışı için geri sayım başladı.

Bursa’ya Kuran-ı Kerim ve Hat Müzesi!

Tekstil Sanayi, Enerji, Göç Tarihi, Kılıç Kalkan, İpek, Para, Karagöz Hacivat ve Kent Müzesi ile Bursa’yı müze kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, şimdi de kente Kuran-ı Kerim ve Hat Müzesi kazandırmak için çalışmalara başladı.

Bursa Yeşim Tekstil arazisine toplu konut yapılacak!

Çağlar Grubunun SGK’ya olan prim borçlarının tahsilatı, el konulan Yeşim Tekstil arazisi üzerine kurulacak konutların satışı ile gerçekleştirilecek. 280 milyon liralık borcun tahsil edileceği konut sayısının ise sadece 1061 olması akılları karıştırdı.

Bursa İran'la inşaat malzemesi ihracatını geliştirecek!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Bursa’nın İran ile ihracatta en fazla paya sahip 4. il olduğunu belirttti. Otomotiv ana ve yan sanayii, tekstil, makine ve inşaat malzemesi ihracatında istenilen konuma ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Aluç Otel projesi Bursa Nilüfer'de başlıyor!

A.J.T Tekstil, Bursa Nilüfer ilçesine bağlı Odunluk Mahallesi'nde 201 odalı bir otel projesi hayata geçirecek. Aluç Otel projesinin 24 ayda tamamlanması planlanıyor...

Bursa Dokumaca Efsanaler sergisine ev sahipliği yapıyor!

Bursa’nın önemli kültür merkezlerinden Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin sponsorluğunda düzenlenen ‘Dokumaca Efsanaler’ sergisine ev sahipliği yapıyor.

Bursa Tutanlar Turizm İnşaat Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bursa Tutanlar Turizm Tekstil Gıda İnşaat Makina Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tahsin Yener tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

BTSO üyeleri ev tekstil fuarı Heimtextil'e gitti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e özel uçak kaldırdı. Fuar 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleşecek..

bursa elvin tekstil Haberi

bursa elvin tekstil

Elvin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Canan Sönmez,  yaptığı açıklamada, otel ve hastaneler ile gezi gemisi, tren, deniz otobüsü ve yat gibi deniz, demir ve hava yolu taşımacılığı yapan araçların ihtiyacı olan özel kriterlere sahip, teknik tekstil ürününü perde ve döşemelik kumaşlar ürettiklerini söyledi.


Perdelik ve diğer dekorasyon kumaşlarında, sipariş üzerine proje bazlı çalıştıklarını ancak stoğunu tuttukları tek özel koleksiyonun, çocuk odalarına yönelik antibakteriyel ürünler olduğunu anlatan Sönmez, kullanım alanlarına göre, projelerin kimisinde ateşe dayanıklı, kimisinde antibakteriyel ya da diğer özelliklerin öne çıktığını vurguladı.


Sönmez, ağırlıkla kamuya açık alanlarda tercih edilen teknik tekstil ürünü perdelerin, artık nihai tüketicilerin de ilgisini çekmeye başladığını ifade ederek, "Teknik tekstil ürünü kumaşlar gittikçe ön plana çıkmaya başladı ancak bu yavaş yavaş nihai tüketiciye de ulaşmaya başladı....