24 / 07 / 2024

bursa ertuğtulgazi

bursa ertuğtulgazi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 21 bin metrekare alanda 26 parselde bulunan 13 blokun yerine yapılacak 180 dairelik projenin 2015 yılında tamamlanacağını söyledi

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri Bursa'da yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa'da deprem riskli hastane binası özel okula kiralandı!

Bursa Ertuğrulgazi'de bulunan Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, depreme dayanıksız olduğu sebebiyle kapatılmıştı. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca,"Depreme dayanıksız denilerek kapatılan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin bir özel okula 10 yıllığına kiraya verildiğini öğrendik" dedi...

Bursa Nilüfer'de 21.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Bursa Nilüfer'de 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Fethiye Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Nisan'da gerçekleşecek..

Bursa'da 6.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, 1 arsa ve 1 tarlasını ihale usulü ile satıyor..

Bursa'da 7.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Osmangazi ve Nilüfer İlçesi'nde yer alan 3 arsayı satışa çıkarıyor.

Bursa'da 6.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Osmangazi ve Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı satıyor. Arsaların satış bedeli 6 milyon 950 bin TL olarak belirlendi.

bursa ertuğtulgazi Haberi

bursa ertuğtulgazi

Bursa'nın en önemli semtlerinden biri olan Ertuğrulgazi Mahallesi, modern bir yerleşim yeri haline geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 21 bin metrekare alanda 26 parselde bulunan 13 blokun yerine yapılacak 180 dairelik projenin 2015 yılında tamamlanacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşümle Yıldırım ilçesine değer katacak. Bursa'nın en önemli mahallelerinden olan Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki dönüşüm kapsamında, eskiyen Büyükşehir Belediyesi lojmanlarının yıkılmasıyla bölgenin sağlıklı, kaliteli ve modern bir yerleşim alanı olarak örnek gösterileceğinin altını çizen Altepe, "Bursa 1. derece deprem bölgesindedir. Riskli yapılar insanların hayatını tehdit ediyor. Vatandaşların da herşeyi devletten beklemeden, kendi yaşadıkları binalarla ilgili hassas davranmaları gerekiyor" dedi. 


Bursa...