29 / 04 / 2024

Bursa Nilüfer'de 21.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Nilüfer'de 21.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..



Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü tarafından Nilüfer İlçesi'ne bağlı Görükle-Kurtuluş ve Hasanağa Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 21 milyon 197 bin lira olarak belirlenen arsaların satış ihalesi 8 Ocak'ta yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğünden:

Satışı Yapılacak Taşınmaz Listesi

Bursa Nilüfer de 21.1 milyon TL ye satılık 2 arsa!

1- Yukarıda özellikleri belirtilen 1. sırada bulunan taşınmazın 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile, 2.sırada bulunan taşınmaz 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile, Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürü odasında (Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası, Ahmetpaşa Mah. Ermutlu Sok. No: 11/15 Osmangazi/BURSA adresinde) hizalarında belirtilen tarih ve saatte satış ihalesi yapılacaktır. 

2- İhalelere iştirak etmek isteyenlerin; a) İhale başlangıç saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu veya 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi uyarınca yayımlanan Devlet İhale Genelgelerinde belirtilen şartlara (süresiz limit içi olarak düzenlenecek, işin özelliği belirtilecek banka teyit yazısı ile birlikte getirilecek) uygun olarak düzenlenmiş süresiz geçici teminat mektubu, 

b) İkametgâh ilmühaberi 

c) Başkası adına ihaleye katılacak olanlar için adlarına düzenlenmiş noter tasdikli vekâletname, 

d) Tüzel kişilerden Vergi Kimlik Numarasını belirtir belge, 

e) Tebligat için Türkiye’de adresini gösterir yazılı beyanı (örneği İdaremizden temin edilebilir.) 

f) Gerçek kişilerin nüfus cüzdan suretini vermeleri (aslı ihale sırasında komisyona ibraz edilecektir) tüzel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan, ihalenin yapıldığı (2018) yılı içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi ihale komisyonuna ibraz etmeleri; 

g) Kamu tüzel kişilerinin ise, tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, vergi kimlik numarasını bildirmeleri ve tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduğunu belirtir belge, ortak katılım halinde ise noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile birlikte ihale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir. 

h) 1. sıradaki taşınmaza ilişkin teklifler 2886 sayılı Kanunun 37 ve 38. maddeleri ile Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmeliğin 28 ve 29. maddelerinde belirtilen usuller uyarınca verilecektir. 

3- Teklifler ilanda belirtilen saate kadar sıra numaralı alındılar karşılığında İhale Komisyonu Başkanlığına verilecektir.

4- Şartname ve ihale dosyaları mesai saatleri içerisinde Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir. 

5- 1.sıradaki taşınmaza postayla yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 37 ve 38. maddesine uygun olarak hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce İhale Komisyonu Başkanlığına ulaştırılması şarttır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare ve Komisyonca herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. 

6- Tekliflerin hazırlanmasına dair klavuz ve geçici teminat mektubunun örneği ( https://www.milliemlak.gov.tr/Documents/Satis/satis-brosur.pdf) adresinden görülebilir. 

7- İhale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr ve https://bursa.csb.gov.tr/ internet adreslerinden öğrenilebilir. Bilgi için: Tlf.: 0 224 221 13 00 8- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

 


Geri Dön