30 / 04 / 2024

Bursa milli emlak satılık arsa

Bursa milli emlak satılık arsa

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Milli Emlak, Gemlik'teki 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Gemlik Milli Emlak, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 3 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan arazilerin fiyatlatı kaç TL? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Bursa'da KDV ve harçtan muaf arsa fırsatı!

İnegöl Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Bursa İnegöl'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV ve harçtan da muaf.

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit fırsatıyla 2 adet arazi satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Yarış Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Karacabey'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak'tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Bursa Nilüfer ilçesinde Milli Emlak aracılığı ile yapılacak arsa satışıyla alakalı ayrıntılar açıklandı. Milli Emlak, Bursa Nilüfer'de 2 bin 450 TL karşılığında arsa satışı yapacağını ilan etti. Satışa ait ayrıntılar haberimizde.

Arsa almak isteyenlere müjde! Birikmişi olanlar hemen Milli Emlak’a koşun! İşte detaylar!

Milli Emlak arsa almak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Bursa Nilüfer’de arsa satışı yapılacak. İşte detaylar!

Milli Emlak'tan 24 ay taksitle, tam 571 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Son dakika Mayıs fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Gemlik Milli Emlak, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Narlı ve Karacaali Mahallelerinde yer alan 3 adet arsayı 24 taksitle ve 571 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Gemlik'te yer alan arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Milli Emlak, yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 6 adet arsa ve araziyi satıyor! 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İznik Milli Emlak, Bursa ili, İznik ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 3 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Bursa İznik'te yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 8 taksitle 12 adet arsa ve araziyi satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Nilüfer, Osmangazi ve Gürsu ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bursa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Bursa milli emlak satılık arsa Haberi

Bursa milli emlak satılık arsa

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü tarafından Nilüfer İlçesi'ne bağlı Görükle-Kurtuluş ve Hasanağa Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 21 milyon 197 bin lira olarak belirlenen arsaların satış ihalesi 8 Ocak'ta yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğünden:

Satışı Yapılacak Taşınmaz Listesi

1- Yukarıda özellikleri belirtilen 1. sırada bulunan taşınmazın 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile, 2.sırada bulunan taşınmaz 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile, Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürü odasında (Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası, Ahmetpaşa Mah. Ermutlu Sok....