12 / 05 / 2024

Bursa eski balık pazarı yenileniyor mu

Bursa eski balık pazarı yenileniyor mu

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

Kadife 15 TL çinekop 115 TL hamsi 10 TL! Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Bursa eski çehresine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini eski görünüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. 

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Eski Müftülük binası yıkılıyor!

Bursa’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı büyütme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Bursa Eski Müftülük binası yıkılıyor.

İzmir Balıkçılar Meydanı zamanında tamamlanamayacak!

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alana yapılan meydanın inşaatı zamanında bitmeyecek.

Bursa eski balık pazarına büyükşehir eli değiyor!

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

İzmir Kemeraltı Balıkçılar Meydanı için çalışmalar başladı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alanda yeni bir çekim merkezi yaratmak için çalışmalara başladı.

İzmir Balıkçılar Meydanı’nın inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların yer alacağı yeni meydan için çalışmalarına başladı.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların yer alacağı yeni meydan için yapım ihalesi gerçekleştirdi.

Kumkapı Balık Hali’ne cami inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarihi yarımadadaki Kumkapı Balık Hali’nin yeni projesine cami de ekledi. Eski İstanbul’un kalbi tarihi yarımadadaki Kumkapı Balık Hali’yle ilgili projenin ayrıntıları belli oldu.

Bursa eski balık pazarı yenileniyor mu Haberi

Bursa eski balık pazarı yenileniyor mu


Kent merkezinde olduğu gibi bütünşehir yasasıyla merkeze sonradan bağlanan 10 yeni ilçede de yaşam kalitesinin en üst seviyeye çıkarılması hedefiyle ulaşımdan spora, kırsal kalkınmadan tarihi mirasa kadar her alanda yatırımlara hız veren Büyükşehir Belediyesi, Karacabey ilçesine değer katacak bir projenin daha startını veriyor. Karacabey ilçe merkezinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olmasına rağmen, derme çatma çatısı, eski dükkan cepheleri ve bozuk zemini ile ihtiyacı karşılayamayan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yakışır hale getiriliyor.


Karacabey’e yakışacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte eski balık pazarında incelemelerde bulundu. Eski balık pazarı esnafı ve bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altepe, vatandaşların yapılacak düzenlemelerle ilgili görüşlerini de aldı. Tüm ilçelerde olduğu gibi Karacabey’de de...