02 / 05 / 2024

Bursa Ev Stil Fuarı ne zaman

Bursa Ev Stil Fuarı ne zaman

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa işbirliğinde 28-31 Mayıs tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek olan " Fuarı", alanında Türkiye'nin ilk ve tek fuarı olacak.

Bursa Ev&Stil Fuarı 28 Mayıs'ta!

Bursa’da düzenlenecek olan ‘Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’ etkinliğinin en önemli faaliyetlerinden biri; 28-31 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Bursa ile birlikte organize edilen ‘Ev&Stil Fuarı’ olacak.

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

Kiracı ev sahibi sorunlarına bir yenisi daha eklendi! Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından gelen haberler kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunların gittikçe arttığını gösteriyor. Son haber de Bursa İnegöl'den geldi. Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı.

Bursa'da 2 arsa, 2 tarla ve 1 avlulu ev satılıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Yenişehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yenişehir ilçesi, Çiçeközü, Terziler, Yenigün ve Barcın mahallelerinde yer alan 5 gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Bursa'da satılık ev ve arsa fırsatı! Hemen bir göz atın!

Arsa ya da konut almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 1 milyon 276 bin 800 TL'ye ev ve arsa satıyor...

Bursa'da ev almanın tam zamanı!

Ülkede yaşanan ekonomik krizden dolayı gayrimenkul sektörü de etkilendi. Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Bursa Başkanı Göksel Birsen, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursa'da ev fiyatları yüzde 50 yükseldi!

İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, konut fiyatlarındaki yükselişin en önemli faktörlerinden birinin ise inşaat malzemelerine yapılan zamdan kaynaklandığına dikkat çekiyor. 

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Bursa'da topraktan ev satın alan kişi dolandırıldı!

Bursa'da bir kişi, inşaat firmasından alacağı 65 bin Türk Lirası'nın tahsil edileceği bahanesiyle 3 bin TL dolandırıldığını belirterek polise şikayete bulundu.

Bursa'da ev kiraları hızla yükseliyor!

Bursa'da ev kiraları rekora koşuyor. Şehirde bin TL'den ucuz ev kalmadı. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Ev almak isterken dolandırıldılar!

Bursa'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar müteahhide 100 ila 150 bin TL arasında ödeme yapan 20 kişi dolandırıldıklarını öne sürerek mahkemeye başvurdu. 

Bursa Ev Stil Fuarı ne zaman Haberi

Bursa Ev Stil Fuarı ne zaman

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa işbirliğinde 28-31 Mayıs tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek olan " Fuarı", alanında Türkiye'nin ilk ve tek fuarı olacak. 


Mobilya, ev tekstili, aydınlatma ekipmanları, banyo ekipmanları, obje ve aksesuarlar, bahçe mobilyaları, züccaciye, vitrifiye ve zanaat objeleri fuarda yer alacak. Fuara ilişkin bilgi veren BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye'nin kilogram başı ortalama ihracat değeri 1.68 dolarken, ev tekstil sektöründe bu rakamın 11 doları aştığını hatırlattı. 


Burkay, "Ev Stil Fuarı ile katma değerli üretimde Türkiye'ye rol model olan sektör temsilcilerimizin başarı çıtasını daha yükseğe taşımak istiyoruz. Bursa ev modasının merkezi olacak" dedi....