28 / 04 / 2024

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...



Bursa'da ev sahibi ve kiracı bu defa kira artışından değil hırsızlıktan dolayı karşı karşıya geldi. Kentte yaklaşık 2 ay önce E.G.S. adlı kadın tarafından kiralanan evde yaşanan olayda, ev sahibi, kiracısının evine girerek yaklaşık 400 bin TL değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Kiracı hırsızlık yapan ev sahibini kurduğu kamera sistemiyle yakaladı. Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

Altınlarının eksildiğini fark eden E.G.S. adlı kiracı, ev sahibinden şüphelendi. Bu durumu ortaya çıkarmak isteyen kiracı evine gizli güvenlik kamerası sistemi kurdu ve bir plan hazırlayarak erkek arkadaşıyla beraber ev sahibini yakalamak için eve çağırdı.

Kiracı, ev sahibine kira ödemek için yüklü miktarda doları gösterdi. Peşinden arkadaşıyla eğlenceye gideceklerini söyledi ve evden ayrıldı. Ev sahibi A.K. ise kiracı ile birlikte evden çıkarak kendi dairesine geçti.

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

HIRSIZLIK KAMERAYA YANSIDI

Fakat bir süre sonra kiracının cep telefonuna gelen bildirim, ev sahibinin hırsızlık yaptığını ortaya çıkardı. Güvenlik kamerası sisteminin kaydettiği görüntülerle A.K.’nin evden paraları çalarak kaçtığı görüldü.

Ev sahibinin emniyetteki ifadesinde ise, “maymuncuk” adı verilen bir anahtarla içeri girdiğini ve hırsızlık yaptığını itiraf ettiği öğrenildi. 

EV SAHİBİ KİRACISINI VURDU

İstanbul'da ev sahibi ile kiracılar arasındaki zam tartışmalarında kan aktı. Esenyurt’ta ev sahibi Ahmet Göksu, uzlaşmak için çağırdığı kiracısı Umut Yalçın'ı silahla vurdu. Taraflar önce arabulucuya gitti fakat ev sahibi Göksu bin 500 TL olan kirayı 6 bin TL'ye çıkarmak isteyince taraflar uzlaşamadı.

KÖTÜ NİYET TAZMİNATI

İzmir'de bir ev sahibinin kiracısını tahliye etmek amacıyla açtığı davada mahkeme, gerçekleştirilen zammın yasal olarak belirlenen yüzde 25'in üzerinde olduğu gerekçesiyle tahliye talebini reddetti ve ev sahibinin "kötü niyet tazminatı" ödemesine karar verdi.

Fiat Egea Cross Wagon'a tam 10 bin TL indirim geldi! 

Rekabet Kurulu'ndan yumurta üreticilerine en ağır ceza olan “kartel” cezası geldi

Çaykur çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?


Geri Dön