05 / 05 / 2024

Bursa Ev&Stil Fuarı

Bursa Ev&Stil Fuarı

Türkiye'nin ilk Ev&Stil Fuarı Bursa'da kapılarını açtı. Ortadoğu'dan alım temsilcilerinin katıldığı fuar 2 milyar dolarlık katkı yaratacak. Fuar 31 Mayıs tarihine kadar açık..

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

DownTown Bursa ev satış fiyatları!

Atış Yapı imzasıyla Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen DownTown Bursa projesi toplamda 668 adet daireden meydana geliyor. DownTown Bursa 10 blokta, 14 farklı kat planından oluşuyor. 

Bursa'ya yeni fuar alanı müjdesi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa'daki fuar kapasitesini beşe katlayacak bir proje hazırlıyor. Hayata geçirilecek olan projenin 50 bin metrekarelik ilk etabı 50 milyon dolara mal olacak. M

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

Bursa'ya dev gökdelen projesi!

Bursa İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarda, bölgede inşa edilecek 126 metrelik gökdelenin maketi tanıtıldı. SKY Group Pazarlama İs Geliştirme Direktörü Tolga Bora Şahin, projeyle ilgili detayları anlattı.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Prestij Hayat Bursa ev fiyatları!

Toplam 1.518 bağımsız üniteden meydana gelen Prestij Hayat Bursa ev fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede teslimler 30 Nisan 2019 yılında yapılacak.

Bursa Nilüfer Belediyesi inşaat fuarında!

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa İnşaat Fuarı 2017'nin açılışına katıldı.

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları!

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Orange City Bursa'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Bursa Ev&Stil Fuarı Haberi

Bursa Ev&Stil Fuarı

Alanında Türkiye'de ilk kez düzenlenen "Ev&Stil Fuarı" TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından TÜYAP Bursa organizasyonuyla gerçekleştirilen fuar, 31 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak. Fuarda ev tekstilinden, mobilyaya, aydınlatmadan, zücaciyeye, vitrifiyeden bahçe ekipmanlarına kadar evin içinde olabilecek her türlü tasarım sergileniyor. 


ÜRETİMDE ROL MODEL 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, "Türkiye'nin üretim, ticaret ve ihracatına yön veren Bursa'yı fuarcılıkta bir merkez haline getireceklerini belirtti. Ev& Stil Fuarı'nın bu yolun ilk durağı olduğuna dikkat çeken Burkay, "Yıllık 3 milyar dolar ihracatı olan ve dünya pazarlarından yüzde 5'lik pay alan ev tekstili sektöründe kilogram başı ortalama ihracat değeri 11 doları aşıyor"dedi. Fuarın katma değerli üretimde Türkiye'ye rol model olacağını anlatan Burkay şöyle konuştu: "Bursa şehrinin...