05 / 05 / 2024

Bursa gayrimenkul ve inşaat fuarı

Bursa gayrimenkul ve inşaat fuarı

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Akfen GYO Bursa Ibis ve İzmir Ibis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa Ibis ve İzmir Ibis otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Gayrimenkul ve inşaat fuarları yatırıma zemin sağladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP tarafından düzenlenen Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı ile Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, 30'un üzerinde ülkeden 300 yatırımcıyı ağırlıyor.

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nı 60 bin kişi ziyaret etti!

‘IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı’ sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, gayrimenkul ve inşaat sektörünün iş hacmini ve satışlarını yükselterek, ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Alpiş Group IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın ilgi odağı oldu!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nda 1 milyar dolar ciro sağlanacak!

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı ve Bursa İnşaat 2016 Fuarı kapılarını açtı. 10 Nisan 2016 tarihlerine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuarlar ile milyonlarca dolarlık gayrimenkul projeleri dünyaya pazarlanacak.

Bursa'da gayrimenkul ve inşaat fuarları açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı.

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı gerçekleşti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan 'Bursa İnşaat Fuarı' ile ilk kez düzenlenen 'IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın lansmanı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı 6-10 Nisan'da!

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Finansman Fuarı 6 - 10 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Bursa gayrimenkul ve inşaat fuarı Haberi

Bursa gayrimenkul ve inşaat fuarı

BTSO, Türkiye'nin üretim ve ihracat üssü Bursa'yı fuarcılıkta da cazibe merkezi konumuna getirme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. BTSO tarafından, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş, İMSİAD ve BEMO'nun da katkılarıyla 19-23 Nisan tarihleri arasında TUYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı ile İnşaat Fuarları on binlerce iş profesyonelini bir araya getirerek inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin Bursa'da atmasını sağladı. 


YABANCI ALICILARLA ÖNEMLİ İŞBİRLİKLERİ 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, eş zamanlı olarak gerçekleştirilen her iki fuarın inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin iş hacmine büyük ivme kattığını, söyledi.. Türkiye'nin ekonomisinin lokomotif kenti Bursa'yı fuarcılıkta bir marka yapma yolunda ilerlediklerini ifade eden Başkan Burkay, her iki fuarın da sektör açısından güzel geçtiğini vurguladı. 


TİCARET HACMİNİN ARTIŞINA KATKI 

BTSO Başkanı Burkay, kente gelen yerli...