07 / 07 / 2024

bursa gemlik kavşak projesi

bursa gemlik kavşak projesi

Bursa’nın gemlik ilçesinde Sosyal Yaşam Merkezi’nin çevresi belediye tarafından düzenleniyor. Manastır Mevkii, Dr. Ziya Kaya, Eşref Dinçer ve Hamidiye mahallelerinde alt yapı, kavşak düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarını devam ediyor..

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Seyhanlar Bursa Gemlik'te 2. şubesini açtı!

112 farklı noktadaki mağazasıyla hizmet veren Seyhanlar Market Bursa Gemlik'te 2 şubesini açtı. Market, büyük indirimlerden faydalanmaları için herkesi mağazaya bekliyor.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

bursa gemlik kavşak projesi Haberi

bursa gemlik kavşak projesi

Bursa’nın gemlik ilçesinde Sosyal Yaşam Merkezi’nin çevresi belediye tarafından düzenleniyor.

Manastır Mevkii, Dr. Ziya Kaya, Eşref Dinçer ve Hamidiye mahallelerinde alt yapı, kavşak düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarını devam eden Gemlik Belediyesi, Sosyal Yaşam Merkezi çevresinde de yeni yapılanmaya gidiyor. Sosyal Yaşam Merkezi çevresindeki yolları genişleten belediye, merkeze cepheli alanlarda da çalışma yürütüyor.

Çalışmaları teftiş eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 5 çınar ağacının makine ile sökülüp başka yere naklini takip etti. Çınar ağaçlarının ilçenin muhtelif yerlerine yeniden dikildiğini hatırlatan Yılmaz, tek bir ağacın bile kesilmesine izin vermediklerini vurguladı. Belediye ve Sosyal Yaşam Merkezi çevresinin trafik yönünden hareketliliğine dikkat çeken Yılmaz, yol genişleme ve otopark cepheli yeni düzenleme ile bölgeye nefes aldıracaklarını...