15 / 05 / 2024

bursa göbelye göleti nerede

bursa göbelye göleti nerede

Bursa Uludağ Üniversitesi, (UÜ) kampüs içinde yapılacak ‘Göbelye Göleti’ mimari yapısı için anket başlattı. Katılanların kademeli olarak üç seçenek içinde oy kullanabildiği ankette her kullanıcının bir tek oy kullanma hakkı bulunuyor...

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Gürsu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Gürsu 2020 ödeme planı nasıl? İşte projelerle merak edilen detaylar...

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

Salda Göleti'nin inşaatı durdu!

Üç yıl önce yapımına başlanan, ancak Salda Gölü için büyük bir tehdit oluşturacağı belirlenen Salda Göleti'nin inşaatı durduruldu.

Salda Gölü Kayadibi Göleti'nin inşaatına durdurma kararı!

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nü besleyen su kaynakları üzerine Devlet Su İşleri’nin (DSİ) yaptığı Kayadibi Göleti'nde inşaat ile ilgili davada Isparta İdare Mahkemesi’nce ‘ret’ kararı verildi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT 2021'de tamam!

Bursa'nın ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 56 kilometrelik Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT projesinin 2021'de açılacağı açıklandı.

Amasya'da Kumluca Göleti'nin temeli atıldı!

Amasya’nın Taşova ilçesinde Kumluca Sulama Göleti’nin temeli atıldı. Amasya Valisi Dr. Osman Varol, göletin bölgenin tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacağını söyledi..

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bahçeşehir Göleti 2 kat büyüyecek!

Atmaca Şirketler Grubu Başkanı Adem Atmaca, dün gerçekleştirdikleri basın toplantısında Bahçeşehir Göleti hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

Manisa'daki Gevenlik Göleti mecliste konu oldu!

Manisa'da yapılan Gevenlik Göleti TBMM gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer göletin son durumuna ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Bursa Gürsu'da satılık arsa 16,1 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa 16 milyon 160 bin TL'ye satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 6 Aralık 2017'de saat 14:00'da gerçekleştirilecek. 

bursa göbelye göleti nerede Haberi

bursa göbelye göleti nerede


Bursa Uludağ Üniversitesi, (UÜ) kampüs içinde yapılacak ‘Göbelye Göleti’ mimari yapısı için anket başlattı. Katılanların kademeli olarak üç seçenek içinde oy kullanabildiği ankette her kullanıcının bir tek oy kullanma hakkı bulunuyor. Üniversite resmi internet sitesinden ankete sunulan toplam 3 proje için sırası ile görüş belirtilebilecek.


UÜ Göbelye Göleti rekrasyon ve su sporları merkezi 50 bin kişilik nüfusuyla Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Uludağ Üniversitesi’ne sosyal manada yeni bir vizyon kazandıracak. Son yıllarda akreditasyon çalışmalarıyla eğitim kalitesini artıran UÜ, diğer yandan yerleşkedeki sosyal yaşamın geliştirilmesine yönelik çalışmalara hız verdi.


Yapılacak UÜ Göbelye Göleti rekrasyon ve su sporları merkezi için düzenlenecek anket ile üniversitenin stratejik planında yer alan ‘Toplam kalite anlayışı ile kurum kültürünü geliştirmek’ ve ‘toplumsal sorumluluk çerçevesinde paydaşlarla ilişkileri güçlendirmek’...