30 / 04 / 2024

Bursa Gökdere teleferik

Bursa Gökdere teleferik

Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, havai hatları da kent içi trafikle buluşturuyor.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Gökdere teleferik Haberi

Bursa Gökdere teleferik


Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme ile köprü ve kavşak yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, havai hatları da kent içi trafikle buluşturuyor. Mevcut teleferiği yenileyerek Oteller Bölgesi’ne kadar ulaştıran ve böylelikle 9 kilometrelik hat ile dünyanın en uzun aktarmasız teleferik hattını Bursa’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de teleferiği, Teferrüç’ten kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indiriyor. İhalesi yapılan ve sürecin devam ettiği proje kapsamında teleferik, Teferrüç’ten Setbaşı, Gökdere Metro İstasyonu durağının ardından Gökdere Parkı’na inmiş olacak.


7 dakikalık yolculuk

Proje kapsamında bir teleferik istasyonunun yapılacağı Gökdere Metro İstasyonu’nda proje hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıllardır bir hayal olarak nitelendirilen projede uygulama safhasına iyice yaklaştıklarını söyledi. İhalenin yapıldığını ve sürecin devam ettiğini dile...