14 / 05 / 2024

bursa Gold Towers satılık

bursa Gold Towers satılık

Çelebiler İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Gold Towers projesi toplam 196 adet daireden oluşuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yer alıyor. Bursa Gold Towers' da daireler 159 bin TL' den başlıyor.

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Prestij Gold projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Bakyapı, 300 milyon TL’lik yatırım değerinde, Bursa’nın cazibe merkezi Çamlıca’da başladığı Prestij Gold projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı. 

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Bursa Gold Life'ta yaşam başladı!

Makaza Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Life Evleri'nin anahtarları ve kat mülkiyetli tapuları daire sahiplerine teslim edildi ve konutlarda yaşam başladı.

Bursa Efe Towers İş Kuleleri görücüye çıktı!

Öztimurlar İnşaat'ın son yatırımı olan ve Bursa'da ilklere imza atan Efe Towers İş Kuleleri düzenlenen lansman ile basma tanıtıldı.

Harmony Towers'ta metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Eroğlu Gayrimenkul’un 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers, Bursa’ya değer katıyor. Harmony Towers, banka kredisiz 48 ay vade imkanı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışta.

Bursa Gold Life Evleri görücüye çıktı!

Soyadını taşıyan firmasıyla Bursa inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Mustafa Altın, geçtiğimiz haftalarda Hasanağa bölgesinde temelini attığı ilk projesi ile görücüye çıktı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat'ın ilk projesi olan "Gold Life Evleri'nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

bursa Gold Towers satılık Haberi

bursa Gold Towers satılık

Bursa Gold Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor.


Bursa Gold Towers projesinde toplam 196 adet daire bulunuyor. Çelebiler İnşaat imzasıyla yükselen proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yer alıyor. Projenin 4 bin metrekaresi ticari alan, 2 bin metrekare yeşil alandan oluşuyor.


Bursa Gold Towers projesinde çocuk oyun parkları, kamelya, yüzme havuzy, sauna, fitness center, cep sineması, AVM, Türk hamamı, teras kafe, masa tenis gibi sosyal seçenekleri bulunuyor. 


Bursa Gold Towers' da daireler 159 bin TL' den başlıyor ve 610 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler Eylül 2015' te teslim edilecek.


Bursa Gold Towers...