27 / 04 / 2024

Bursa haberleri

Bursa haberleri

Bursa’da 7 katlı bir binanın kanalizasyon bağlantı çalışmalarının yapıldığı sırada meydana gelen göçükte 1 kişi toprak altında kalarak can verdi.

Bursa'nın kentsel dönüşüm planı hazır!

Turizm ve sanayideki bilgi birikimini bir üst lige çıkarmayı başaran Bursa, hedef büyütüyor. Kendine 5 stratejik alan belirleyen şehir, savunma ve uzay sanayisinde bölgesel başkent olmayı planlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 373 milyon TL’lik açılış!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sadece 186 milyon TL’si Büyükşehir’e ait olan toplam 373 milyon TL’lik yatırımların hizmete açılacağını söyledi.

Bursa'da vinç devrildi: 1 ölü, 1 yaralı!

Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolu üzerinde inşaatı devam eden Timsah Arena Stadı'nın yapımında kullanılan vinç, sabah saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle Acemler Kavşağı'nda, seyir halindeki 16 T 5541 plakalı taksinin üzerine devrildi.

Bursa'da yangın çıktı!

Nilüfer ilçesi Konak mahallesinde müstakil bir evde çıkan yangında 13 yaşındaki bedensel engelli Muhammed Yunus Suna öldü. Yangında baba Yusuf Suna, anne Emine Suna ve akrabaları olan Muhsine Ertuğrul isimli kız çocuğu yaralandı.

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edild

Bursa'da yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Yenikaraman Mahallesi Kayalar Sokak'ta bulunan üç katlı binanın bodrum katında elektrik kontağından yangın çıktı. Yangını fark eden apartman sakinleri ile çevredeki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

Bursa'daki şiddetli yağış nedeniyle bazı alt geçitleri su bastı!

Bursa 'da akşama doğru aniden başlayan sağanak, yaklaşık 30 dakika etkili oldu. Yoğun yağış sırasında rögarların taşması sonucu bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri görüldü.

Efsun Dindar: Bursa bir sanayiyi daha kaldıramaz!

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Efsun Dindar; "Bursa hem nüfus olarak hem de iş imkânı olarak doymuş bir şehir bundan dolayı Bursa bir sanayiyi daha kaldıramaz. Bizim için önemli olan tek şey insan sağlığı olmalıdır" dedi.

Owada Kiyotaka: Tsunami Bursayı'da vurabilir!

Owada Kiyotaka, programın soru cevap kısmında kendisine sorulan, "Bursa'da tsunami olma olasılığı nedir?" sorusuna, "Denize kıyısı olan yerlerde tsunami olma olasılığı her zaman vardır. Bu durum göz ardı edilemez." dedi

Bursa Dünya Miras Listesine girdi!

Bursa'da Unesco'nun dünya miras listesine alınmanın heyecanı yaşanıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kültür turizminin günden güne öne çıktığını belirterek, "Projenin gelişimi önemli. Unesco'nun uzmanları gelip yerinde incelediler" dedi

Bursa UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girdi!

Bursa, “ Bursa ve Cumalıkızık: Osmanlı İmparatorluğu’nun Doğuşu ” başlıklı dosyasıyla artık UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girdi. UNESCO Dünya Miras Listesi’ ne girme hayalini gerçekleşti...

Vehbi Varlık: Bursa'nın turizmi gelişmesi için Yenişehir Havaalanı'nın daha aktif olması lazım!

Kulübü Derneği Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa, turizmden beklediğini almak istiyorsa Yenişehir Havaalanı'nı daha aktif olarak kullanmalı. Burada da hava ulaşımı kilit noktada. " diye konuştu.

452 Bursalı gazeteci Toki sayesinde ev sahibi oldu!

Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti.

Bursa'daki 66 dönümlük mesire alanı Büyükşehir Belediyesi tarafından turizme açılacak!

Bursa ve İnegöl'ün marka değerlerinden Oylat Kaplıcaları'nın hemen yanı başında yer alan 66 dönümlük mesire alanı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tekrar düzenlenerek turizme açılacak.

Deprem, Bursa'nın kapısına dayandı! Hemen kentsel dönüşümün tamamlanması lazım!

Son günlerde Bursa’ya yakın kentler ve bölgelerden deprem haberleri gelirken Bursa halkı korku içinde bekliyor. Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Bursa Temsilcisi Serkan Işık Bursa'da kentsel dönüşümün hemen tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Hong Konglu yatırımcılar Bursa'da arsa bakıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte büyük bir kentsel dönüşüm hamlesi başlattıklarını söyledi

Bursa'nın kenar mahalleleri kentsel dönüşümle kalkınacak

Bursa'nın kenar semtleri kentsel dönüşüm projesiyle hayat bulacak  

Bursa Büyükşehir Belediyesi spor salonu yaptıracak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Vali M.Orhan Taşanlar İlköğretim Okuluna spor salonu yaptıracak

Bursa'da kaçak yapıldığı belirlenen 20 yapı yıkıldı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, kaçak yapıldığı belirlenen 20 yapı yıkıldı

Bursa Stadı için ilk kazma baharda vurulacak!

Bursa Stadı için ilk kazma baharda vurulacak ve inşaat 1.5 yıl sonra bitecek

Bursa'da satılık bina

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Osmangazi'de bulunan 190 metrekare binayı satışa çıkardı

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

Bursa haberleri Haberi

Bursa haberleri


Bursa’da 7 katlı bir binanın kanalizasyon bağlantı çalışmalarının yapıldığı sırada meydana gelen göçükte 1 kişi toprak altında kalarak can verdi.


Göçük sonucunda Mustafa Bay (44) isimli bir işçi toprak altında kaldı. Yarım saati aşkın kurtarma çalışmalarının ardından şahsın cansız bedenine ulaşıldı. İşçinin cesedi toprak altından güçlükle çıkarıldı. Mesai arkadaşları ve yakınları fenalık geçirirken, olayla alakalı tahkikat...