02 / 05 / 2024

bursa hafriyat sahası

bursa hafriyat sahası

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, yıkılan bina ve yollardan çıkan parçaların dönüştürülerek dolgu malzemesi olarak kullanılmasına olanak sağlayacak tesisi hizmete açtı.

Bursa'da hafriyat sahası yeşil alana dönüşecek!

Büyükşehir Belediyesi, Hamitler TOKÎ konutları yanındaki yaklaşık 100 bin metrekarelik hafriyat döküm sahası olarak belirlenen alan doldurulduğunda içinde piknik ve spor alanlarının bulunduğu ayrıcalıklı bir rekreasyon alanı hizmete girecek...

Bursa'daki hafriyat sahası yeşil alan ve parka dönüşecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi hafriyat atıklarını kontrol altına alırken, belirlenen alan doldurulduğunda içinde piknik ve spor alanlarının bulunduğu ayrıcalıklı bir rekreasyon alanı bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Bursa'da kaçak hafriyat dökümüne 265 bin 497 TL ceza!

Bursa'da jandarmanın helikopterle yaptığı denetimler sırasında, izinsiz olarak hafriyat döktüğü belirlenen özel firmaya 265 bin 497 TL ceza kesildi...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Bursa Dutluca'da eski futbol sahası arsası kiraya verildi!

Dutluca altında eski futbol sahasının da bulunduğu arsa Ticaret ve Sanayi Odası’na 10 yıllığına kiraya verilecek.

Bursa'da kentsel dönüşüm takası!

Bursa Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılı kentsel dönüşüm projesi başlatan Osmangazi Belediyesi, yeni projedeki daireleri şehir merkezindeki kentsel dönüşüm sahasına taşıyıp, lojmanlarla takas edecek.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Bursa Yenişehir'in mega projesinde hafriyat çalışmaları bitti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir ilçesine kazandıracağı kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonları projesi planlandığı biçimde sürüyor.

Bursa Değirmenönü'ne yeni spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeterli yeşil alan ve oyun alanı bulunmayan Değirmenönü Mahallesi’ndeki şantiye alanının bir bölümünü futbol sahası olarak hizmete sunacak.

Bursa Erdoğanköy'e hafriyat sahası projesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de hafriyat sahası oluşturdu.

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

Bursa'ya teknolojik hafriyat sahası!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, yıkılan bina ve yollardan çıkan parçaların dönüştürülerek dolgu malzemesi olarak kullanılmasına olanak sağlayacak tesisi hizmete açtı.

Arnavutköy’de hafriyat kuyruğu!

Arnavutköy’de bulunan resmi hafriyat döküm sahasında oluşan kilometrelerce kamyon kuyruk oluştu. Bir ton hafriyatı 5 liraya dökmek için uzun zaman kuyrukta beklenmesi gerekiyor.

Bursa Osmangazi'ye spor sahası ve pazar yeri müjdesi!

Osmangazi Belediyesi ilçedeki ihtiyaçları gidermeye devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ilçeye spor sahası ve pazaryeri müjdesi verdi.

Bursa Atatürk Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Stadyumu, Atatürk Meydanı olarak içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim sahası ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak Bursa’ya kazandırılıyor.

bursa hafriyat sahası Haberi

bursa hafriyat sahası


Bursa’nın imkanlarını Bursalılar için sonuna kadar kullanan Büyükşehir Belediyesi, maden ve taş ocaklarının gereksiz üretiminin önüne geçebilecek bir projeyi daha hizmete aldı. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel’e bağlı Erdoğanköy’de oluşturulan günlük 800 ton kapasiteli hafriyat sahası, yıkılan bina ile yollardan çıkan parçaların ‘3 santimetre ile 15 santimetre arasındaki’ çakıllara dönüşmesini sağlayacak ve yeni parçalar ‘dolgu malzemesi olarak’ çeşitli alanlarda kullanılabilecek.


Burkent A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Karakoç’tan sahanın işleyişi hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, projedeki hedeflerinin eldeki imkanların daha iyi değerlendirilmesini sağlamak, daha fazla maden kullanılmasını önlemek ve taş ocaklarından fazla sayıda malzeme çekilmesinin önüne geçmek olduğunu dile getirdi. Projeyle yapı artıklarının tamamını kullanmak ve ekonomiye tekrar kazandırmak istediklerini belirten Başkan Altepe, Burkent A.Ş. kanalıyla açtıkları...