09 / 05 / 2024

bursa hamzabey çocuk parkı açıldı mı

bursa hamzabey çocuk parkı açıldı mı

Bursa Hamzabey'e çocuk parkı açıldı. Bursa Vali'si Münir Karaloğlu'nun da katıldığı törenle parkı hizmete açıldı. Açılışta, Vali Karaloğlu ile Başkan Mustafa Dündar salıncaktaki çocukları salladı.

Zübeyde Ana Çocuk Akademisi'nin kaba inşaatı bitti!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmalarına başlanan Zübeyde Ana Çocuk Akademisi inşaatında sona gelindi. Bu yıl açılan akademi Türkiye'nin en büyüğü olacak.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor. Hastane büyesinde 250 yataklı genel hastane, 250 yataklı onkoloji hastanesi ve 250 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi yapılacak.

Bursa Karacabey'e yeni kreş!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçedeki ebeveynlere yıl boyunca hizmet verecek olan 80 çocuk kapasiteli kreş ve çocuk bakım evini hizmete açtı

Bursa Nilüfer'e çocuk sokağı yapılacak!

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve 6 yaş grubundaki çocukların tasarlayacağı Çocuk Sokağı projesinde yer alan minikler, benzer bir çalışma olan Oyun Engel Tanımaz Parkı’nı inceleyerek proje hakkında bilgi edindi.

Bursa TOKİ Konutları'na oyun parkı yapıldı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ konutlarına belediye tarafından çocuk parkı yapıldı.

Bursa Karacabey'e kreş ve çocuk evi müjdesi!

Bursa Karacabey'de atıl durumda olan kreş ve çocuk bakım evi, Karacabey Belediyesi tarafından tekrar aktif duruma getirilecek. İlçeye kazandırılması adına hareket geçen Karacabey Belediyesi, gerekli yazışma ve prosedürleri tamamladı.

Bursa İnegöl'e yeni mezarlık!

Hamzabey Mahallesi’nde 100 dönümlük alanda yeni mezarlık için düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2 ay sürecek inşaat aşamasının ardından bölgeye definlerin yapılabileceğini söyledi.

Bursa Karacabey'deki eski cezaevi park oluyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde eski cezaevi park oluyor. Karacabey Belediyesi tarafından eski cezaevi yıkılarak, sosyal donatı alanları, çocuk Oyun parkları ve otoparkın yer alacağı yeni bir cazibe merkezi haline dönüştürülecek.

Bursa Gemlik'e gençlik merkezi yapılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Bursa Vadi Mudanya fiyatları!

2015 yılında teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Vadi Mudanya, Bursa Mudanya bölgesinde yükseliyor. Vadi Mudanya projesi çocuk dostu konsepti olarak inşa ediliyor. Bursa Vadi Mudanya fiyatları haberimizde bulunuyor.

Kemerçeşme Meydanı ve çocuk parkı hizmete açıldı!

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Kemerçeşme Meydanı ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Meydan ve çocuk parkı 63 bin metrekare alan üzerine inşa edildi...

bursa hamzabey çocuk parkı açıldı mı Haberi

bursa hamzabey çocuk parkı açıldı mı

Osmangazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Hamzabey Mahallesi Çocuk Parkı, törenle açıldı. Parkın açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, son 5 yılda 104 park ve yeşil alan projesini tamamladıklarını, devam eden projelerle birlikte 5 yılda Osmangazi'ye toplam 253 bin 25 metrekare yeşil alan kazandırmış olacaklarım söyledi. 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin katıldığı açılışta konuşan Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, Hamzabey çocuk parkı için, bin 612 metrekare alan kamulaştırdıklarım, bir milyon liranın üzerinde de kamulaştırma bedeli ödediklerini söyledi. 

Vali Münir Karaloğlu'da da, tarihi ve eski yerleşim yerlerinde hizmet üretmenin zorluklarım bildiğini söyledi. Karaloğlu, "Başkan söyledi. Kamulaştırma için bir milyon lira harcarken, parkın yapımına ise 200 bin lira harcanıyor. Bu durumda...