06 / 05 / 2024

bursa hasköy yeni köprü

bursa hasköy yeni köprü

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hasköy – Balat arasına yapılacak yeni köprü ile Mudanya’ya ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Mudanya Hasköy'de 12 adet arsa satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

TOKİ Bursa projesi için düğmeye bastı! Bursa'ya yüzlerce yeni ve ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Bursa'ya 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ankara mesailerinden dev yatırımlarla döndü. Birçok proje yeni dönemde hızla hayata geçirilecek.

Ege Yapı'dan Hasköy ve Çekmeköy'e iki yeni proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesinin akıbeti TBMM'de!

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, projenin akıbetini sordu...

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT 2021'de tamam!

Bursa'nın ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 56 kilometrelik Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT projesinin 2021'de açılacağı açıklandı.

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

bursa hasköy yeni köprü Haberi

bursa hasköy yeni köprü


Ulaşım yatırımlarıyla kent merkezinin yanı sıra ilçe bağlantı yollarında da trafiği rahatlatacak projelere ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Mudanya yoluna nefes aldıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Balat Hasköy bağlantısını sağlayan tarihi köprünün Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından ‘tahribat gördüğü’ gerekçesiyle trafiğe kapatılmasının ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, bölgeye yeni bir köprü kazandırıyor. Proje çalışmaları tamamlanırken, tarihi köprünün yanına yapılacak yeni köprü ile Hasköy Balat arası bağlantısı sağlanacak ve böylelikle Mudanya bölgesine ulaşım da kolaylaşmış olacak.


Yaza yetişecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Seyfettin Avşar ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte yeni köprünün yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Kent içi trafiği rahatlatacak çalışmaların yanı sıra ilçe bağlantı yollarının yükünü azaltacak çalışmalara da...