10 / 05 / 2024

Bursa ikinci tıp fakültesi

Bursa ikinci tıp fakültesi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Mutfak tüpü birden 370 TL'ye fırladı! Büyük tüp rekora koşuyor! Aygaz, Mogaz, Milangaz 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar yapılmıştı! Mutfak tüpüne 2023'ün ikinci zammı geldi! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 26 Şubat 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, Mogaz, Milangaz 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar yapılmıştı! 2023 yılının gelişi ile birlikte mutfak tüpüne 2023'ün ikinci zammı geldi! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 14 Şubat 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

Mutfak tüpüne beş günde ikinci zam! Büyük tüp rekor kırdı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 26 Mayıs 2022 fiyat listesi!

LPG'ye bir zammının ardından bir zam da mutfak tüpüne geldi! Mutfak tüpü ilk kez bu rakamı gördü! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Avrasya Tüp Geçit Tüneli'nde sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 2011'de genel müdürken temeli atılan Avrasya Tüp Tüneli'nin açılışına bu kez bakan olarak katılacak. İstanbul'in iki yakasını ikinci kez denizin altından birleştiren proje ile 100 dakikalık yolculuk süresi 15 dakikaya inecek.

Kocaeli Marmara Tıp Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Özel Derince Tıp Merkezi’nin açılışına katıldı. Özel Derince Marmara Tıp Merkezi Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi No:13’te ikinci şubesini açtı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne misafirhane yapılacak!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve otoparktaki araçları içinde gecelemeleri sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırseverler işadamları desteğiyle hayata geçireceği Hasta Yakınları Misafirhanesi ile ortadan kalkıyor.

Muğla İkinci Tüp Göcek Tüneli Haziran'da açılacak!

Muğla'nın turizm cenneti Fethiye ile Dalaman'ı birbirine bağlayacak 964 metrelik İkinci Tüp Göcek Tüneli'nin son kontrollerin ardından en erken Haziran ayında hizmete açılacağı belirtildi.

İnegöl Tüpçüler Sitesi 2 milyon TL'ye satıldı!

İnegöl Belediyesi'ne gelir sağlamak amacıyla bir süre önce gerçekleşen arsa satışının ardından ikinci ihale ile Tüpçüler Sitesi de kapalı zarf usulü ile satışa çıkarıldı. Satış için 2 milyon 30 bin TL teklif verildi.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

Bursa ikinci tıp fakültesi Haberi

Bursa ikinci tıp fakültesi

30 Haziran tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararnameye ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne bağlı tıp fakültesi statüsüne dönüştürülen Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi için ilk  adım atıldı. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı’yı ziyaret gerçekleştirdi. İkili daha sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saim Kılavuz’u ziyaret ederek, kurumlar arası işbirliği ile ilgili görüşmeler düzenledi.

SBÜ Rektörü Prof. Dr. Erdöl'ün, Sağlık Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, hem Bursa’daki mevcut durum hem yeni açılacak ikinci tıp fakültesinin kuruluş çalışmaları hem de hastanenin öğretim üyesi ihtiyacıyla ilgili istişarelerde bulunduklarından bahsetti. Kaşıkcı, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...