29 / 04 / 2024

Bursa İnegöl çürük bina

Bursa İnegöl çürük bina

Bursa’nın İnegöl ilçesinde depreme dayanıksız binalar yıkılıyor. İnegöl Belediyesi Fen işleri ekipleri Alanyurt’ta bulunan eski düğün salonu binasını dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıktı.

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay para yardımı kimlere verilecek?

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu gündemde yer alıyor. Peki Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

TOKİ Bursa İnegöl 2+1, 3+1 fiyatları ne kadar? 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa İnegöl 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa İnegöl projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022 ucuz konut projesi...

Kırtasiye yardımı nedir? Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kırtasiye yardımı ne kadar? İşte detaylar!

Kırtasiye yardımı nasıl yapılır? Kırtasiye yardımı kimlere yapılır? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır? Kıdem tazminatı şartları nelerdir?

Tüm çalışanları yakından ilgilendiren kıdem tazminatı konusu gündemden düşmüyor. Kıdem tazminatı nedir, nasıl alınır? Kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kıdem tazminatına dair tüm soruları sizler için yanıtladık...

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar proje çevresindeki çürük binalar yıkılıyor!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni çevreleyen çürük binalar teker teker ortadan kaldırılıyor. Projede bir binanın yıkımı daha tamamladı. 

Bursa İnegöl'de kaçak 8 yapı yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, ilçe genelinde farklı mahallerde bulunan 8 yapının yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bursa Yıldırım'da riskli binalar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mollaarap Mahallesi'nde yer alan toprak kayması riski olan bölgelerde binaların yıkımıı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bursa İnegöl çürük bina Haberi

Bursa İnegöl çürük bina

Bursa’nın İnegöl ilçesinde depreme dayanıksız binalar yıkılıyor.

İnegöl Belediyesi Fen işleri ekipleri Alanyurt’ta bulunan eski düğün salonu binasını dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıktı. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Geçmişte Alanyurt’umuza yıllarca düğün salonu olarak ayrıca sağlık ocağı ve jandarma binası olarak hizmet eden bu binamız yapılan teknik analiz neticesinde dayanıksız olduğu tespit edilmiştir. Yapılan test değerlendirmelerinde TSE’nin beton basınç mukavemetinin C 16 beton sınıfının altında olduğu anlaşılan eski düğün salonumuzun yıkımını gerçekleştiriyoruz. Yapılan tahlillerde güçsüz ve dayanıksız olduğu tespit edilen binanın herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına zaman kaybetmeden yıkılmasına karar verilmiştir. Yıkım çalışmalarının tamamlanması ve temizlik işlemlerinin yapılmasının ardından gerekli istişareler yapılarak yıkım alanında ihtiyaca uygun yeni bir uygulama yapılacaktır” şeklinde...