19 / 05 / 2024

bursa İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği

bursa İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), geleneksel iftar programı bu yıl da Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde düzenledi. Maddi durumu olmayan 68 huzur evi sakinine de bayram harçlığı verildi.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bursa'nın uydu kentlere ihtiyacı var!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Bursa inşaat sektörü yeni dernek merkezine kavuştu!

Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD), yeni dernek merkezimizin açılışı Bursa protokolü ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ne modern laboratuarlar!

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde yapımı tamamlanan Bilgisayar Laboratuvarı ile Yapı Malzeme Laboratuvarı düzenlenen tören ile birlikte açıldı. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Kamu müteahhitleri sıkıntıda!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) müteahhitlik sektöründeki krizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çözeceğini belirtiyor. 

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Kentsel dönüşümde düğümler çözülmeli!

BURSA İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Bursa’da kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini açıkladı.

Bursa Yıldırım'ın standardı dönüşümle yükseliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm’ forumuna katıldı. Edebali Bursa Yıldırım'ın standardının dönüşümle yükseldiğini söyledi.

Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm Forumu 18 Nisan'da!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek "Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm?' konulu forum 18 Nisan'da gerçekleşecek. Forum için yarın basın toplantısı yapılacak.

bursa İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Haberi

bursa İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği

 İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD),  geleneksel iftar programı bu yıl da Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde düzenledi. İftar programının ardından İMSİAD üyeleri tarafından bağışlanan 60 adet havalı yatak, 20 adet elektrikli hasta yatağı, 4 adet de tekerlekli sandalye huzurevi müdürlüğüne teslim edildi. Maddi durumu olmayan 68 huzur evi sakinine de bayram harçlığı verildi.


İMSİAD’ın Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde düzenlediği iftar programına; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç’ün yanı sıra çok sayıda işadamı ve huzurevi sakinleri katıldı.


İftar programında konuşan Vali Karaloğlu, "Öncelikle geçen sene başlattığı bu güzel uygulamayı, bu sene de devam ettiren İMSİAD’ı yürekten kutluyorum. İMSİAD kentin en güzide yerinde iftar verebilecekken, huzurevinde değerli büyüklerimizle birlikte iftarlarını açmalarını ayrıca kutluyorum” dedi.


Huzurevinde iftar düzenleyen İMSİAD’a...