30 / 04 / 2024

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...



İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre İMSİAD Dernek merkezinde yapılan ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getiren İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, İMKON Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tellioğlu'na çalışmaları hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Bursa Hakimiyet'te yer alan habere göre Türkiye ve Bursa ekonomisinin önemli yapıtaşları arasında yer alan inşaat sektörüne değer katmak için çeşitli çalışma ve projelere imza attıklarına değinen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, inşaat sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan İMKON ile iş ve fikir birlikleri içerisinde sektör ve ülke ekonomisi adına güzel işlere imza atacaklarına olan inancını dile getirdi.

Bursa da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre inşaat sektörünün sorunlarını her platformda dile getiren, ülke gündemine oturtan,  çözümler üreten İMKON'un inşaat sektörüne katkıda bulunma konusunda kilit bir noktada olduğuna değinen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, "Konfederasyonun 'kamu yararına' statüsünü kazanması hakikaten takdire şayan. Bununla beraber son dönemlerde sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün, en üst işveren çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde güçlü temsiline vesile oluyorsunuz. Daralan sektörde yaşanan zorluklar, ekonomik belirsizlik, hepsinden de önemlisi bu süreci haksız fırsata çeviren, çevirmek isteyen üreticilerle mücadelede göstermiş olduğunuz gayretten dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

Yine paylaşılan bilgilere göre İMKON Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tellioğlu da pek çok sektörde öncü yapısıyla Türkiye'nin en önemli kentleri arasında yer alan Bursa'nın inşaat sektöründeki konumuyla da ekonominin lokomotiflerinden biri olduğuna değindi. Söz konusu sektöre, Bursa'ya ve Türkiye ekonomisine değer katmak amacıyla çalışan İMSİAD Yönetimi'ne teşekkür eden Tahir Tellioğlu, "Ortak çalışma ve projelerle sektör temsilcilerinin sorunlarına çareler üreteceğimize, sektörümüzü hak ettiği gibi her alanda güçlendirerek, ülkemize daha fazla katkı sunacağımıza olan inancımız tamdır" dedi.    

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!


Geri Dön