25 / 07 / 2024

Bursa İntam imza töreni

Bursa İntam imza töreni

İntam bölgesine değer katacak olan proje ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe atılan imzalarla inşaatın startını verdiklerini söyledi...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

DownTown Bursa geliyor! Yeni proje!

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Akcan Yapı'dan Bursa'da fark yaratacak projeler!

Bursa'da 2001'den beri faaliyet gösteren Akcan Yapı, bölgede bugüne kadar yüzlerce konut inşa etti. Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça, fark oluşturacak projelere imza atarak sektörde ön plana çıktıklarını belirtti.

Bursa'daki Selvili Cadde'ye viyadüklü çözüm!

Bursa'da 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından İntam bloklarıyla birlikte çöken Selvili Cadde’de yaşanan sıkıntı viyadükle çözüme kavuşuyor

Bakyapı'dan Bursa'ya 300 milyonluk yeni proje!

Bakyapı, kurulduğu 1991 yılından bu yana 44 projede 10.000 ‘e yakın konut üreterek, “Prestij” markasıyla ürettiği projeler ile yer aldığı bölgelere değer kazandırmayı sürdürüyor. 300 milyonluk bir yatırımla Bursa’da yeni projeye imza atmak için gün sayıyor.

Bursa Selvili Cadde'ye viyadüklü çözüm!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından İntam Bloklarıyla birlikte çöken Selvili Caddede yaşanan sorunu viyadükle çözüme kavuşturuyor.

Bursa Efe Towers İş Kuleleri görücüye çıktı!

Öztimurlar İnşaat'ın son yatırımı olan ve Bursa'da ilklere imza atan Efe Towers İş Kuleleri düzenlenen lansman ile basma tanıtıldı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüme abonelik şartı!

Bursa’da yeni düzenleme sonrası kaçak bina sahipleri evlerine elektrik ve su bağlatıyor. Yıldırım Belediyesi, ilçede 2004 yılından sonra yapılmış ruhsatsız yapılara kentsel dönüşüm sözleşmesine imza atmak şartıyla elektrik ve su aboneliği kolaylığı sağladı.

Recep Altepe: Bursa Türk Dünyası’nın da başkenti olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonuyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni’, coşkulu anlara imza attı.

Dr. Gökhan Taş yeni kitabı için Bursa'da imza günü düzenledi!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü Bursa’da gerçekleştirdi.

Bursa Kartal Yuvası açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Bursa Kartal Yuvası açılışına katıldı. Başkan Orman, açılışa gelen taraftarlara imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

Bursa İntam imza töreni Haberi

Bursa İntam imza töreni


Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından göçen İntam bloklarının bulunduğu alandaki dönüşüm çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kentin en önemli bölgelerinden Çekirge’yi eski prestijli zamanlarına döndürecek olan projenin imza töreni, Dobruca Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşımak adına her alanda emin adımlar attıklarını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “İntam kentsel dönüşüm projesi, uzun yıllardır Bursa’nın gündemindeydi. Yıllar önce yaşanan heyelanın ve ardından İntam bloklarının duvarlarının çökmesiyle yaşanan felaket, ilçe belediye başkanlığımızın ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da sorumluluk alanımızdaydı… 2009 yılından bu yana da en yoğun çalıştığımız konulardan biri de İntam projesiydi” dedi.


İntam’da çalışmalar başlıyor

Projenin hazırlıklarının son aşamaya geldiğini anlatan Başkan Altepe, “Bursa, hızla gelişiyor, kabuk değiştiriyor. Ancak aynı zamanda kentte dönüşüm sağlanamayan bazı yerlerle ilgili çalışmalar da...