29 / 04 / 2024

Bursa İrfaniye toki evleri kura sonuçları

Bursa İrfaniye toki evleri kura sonuçları

Dün kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları için 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte emekli TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu...

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Trend GYO İrfaniye arsası yıl sonu değerleme raporu!

Trend GYO portföyünde yer alan Bursa İrfaniye Mahallesi arsasına ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Trend GYO İrfaniye arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İrfaniye arsasına ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi 5 Aralık'ta!

Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi TOKİ 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Bursa İznik TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Bursa İznik projesinde yer alan 8 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Trend GYO Bursa İrfaniye arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İrfaniye arsasının 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa İznik TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İznik projesinde yer alan 145 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları isim isim!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları isim isim açıklandı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye projesinde 9 adet asil hak sahipleri 50 adet yedek hak sahibi olarak Hak sahipleri belirleme kura işlemleri noter huzurunda yapıldı. 

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek. Emeklilere Özel projede 9 adet asil hak sahipleri 50 adet yedek hak sahibi olarak hak sahipleri belirleme kura işlemleri yapılacak. 

Bursa İrfaniye toki evleri kura sonuçları Haberi

Bursa İrfaniye toki evleri kura sonuçları

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye toplu konut kura çekilişi dün saat 10.00'da, Uludağ Üniversitesi Fethiye Kültür Merkezi'nde yapıldı.


Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Projesi'nde 1.200 adet konut emekli vatandaşlara özel satışa sunuldu. Projede aylık taksitler teslimden itibaren ödenmeye başlanacak. 


Emekli TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu açıklandı. Dairelerin 75 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede fiyatlar 29 Şubat 2016 tarihinden itibaren netleşecek.


TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri ödeme koşulları doğrultusunda yüzde 12 peşinatta kalan tutar için 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor. 


Emekli TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu için