29 / 04 / 2024

Bursa Işıktepe ve Fethiye arası kavşak projesi

Bursa Işıktepe ve Fethiye arası kavşak projesi

Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlayan trafik yüklerinin her geçen gün arttığı Ata Bulvarı’ndaki trafik sorunu Işıktepe ve Fethiye Mahalleleri arasında yapılacak kavşakla son bulacak.

İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 5 Kasım'da yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 Kasım'da hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Sitedeki bekçi evi ve idare binası satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yıllar önce kooperatif fesih olmuş, site yönetimi oluşturulmamış. Kullanılmayan bekçi evi ve idare binası 18 hissedardan birine satılabilir mi? Bunun hukuki yönü nedir?' sorusunu yanıtladı.

AKAMDER Adanalı esnafa iş yeri ve konut temin edecek!

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Adana'da faaliyet gösteren esnaflara yönelik iş yeri ve konut temini için çalışmalara başladı. 

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün yapılıyor!

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün yapılacak.

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin 5 Ekim’de hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri başladı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ağustos ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün itibarıyla başladı.

İş yerleri ve sigortalılara iki yılda 83 milyar lira destek verildi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "18 ayrı teşvik ve destek uygulamamızla son iki yılda 1 milyon 670 bin iş yeri ve aylık ortalama 10,9 milyon sigortalımıza yaklaşık 83 milyar lira destek sağladık." dedi.

Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldığını açıkladı...

Ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 3 Eylül'de başlayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 3 Eylül'den itibaren yapılacağını bildirdi.

Temmuz ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri başladı!

Temmuz işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün itibariyle başladı. T.C. kimlik numaralarının son hanesi 0-2 olanlara yapılacak.

Temmuz ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 27 Temmuz'dan itibaren yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 27 Temmuz tarihinden itibaren yapılacağını belirtti.

Haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri öne çekildi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne çekildiğini aktardı ve 29 Haziran Pazartesi'den itibaren hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesim Baran tarafından kuruldu.

Bursa Işıktepe ve Fethiye arası kavşak projesi Haberi

Bursa Işıktepe ve Fethiye arası kavşak projesi

Raylı sistemler, yeni açılan ve genişletilen yollar ile köprü ve kavşak düzenlemeleri ile trafik sorununa köklü çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, hizmete açılan BUTTİM ve Demirtaş kavşaklarının ardından trafik yoğunluğunun gün geçtikçe arttığı Ata Bulvarı’na da bir kavşak kazandırmak için çalışmaları başlattı. Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlanması nedeniyle önemli bir güzergah olan aynı zamanda da Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş çıkışların sağlandığı Ata Bulvarı’na yapılacak kavşak ile bölgedeki trafik yoğunluğu da ortadan kalkacak.

Işıktepe Mahallesi ile Fethiye mahalleleri arasında yapılacak kavşağın inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın’dan projenin detayları hakkında bilgi aldı. Söz konusu yere kavşak yapılması yönünde bölge halkının uzun süredir talepleri olduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “İki mahallemize giriş...