02 / 05 / 2024

bursa itfaiye istasyonu

bursa itfaiye istasyonu

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

Gemlik'te 6.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik İcra Dairesi tarafından Bursa Gemlik Engürücük Mahallesi'nde yer alan 5 bin metrekarelik zeytinlik olan taşınmaz üzerinde akaryakıt istasyonu ve eki binalar 6 milyon 171 bin 65 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Bursa Osmangazi'de 5 milyon TL'ye icradan satılık petrol istasyonu!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Soğanlı Mahallesi'nde yer alan petrol istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 12 bin 474 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Kestel'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Barakfakih Mahallesi, Dağeteği Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 967 bin 204 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik'te 3.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Orhaniye Cumhuriyet Mahallesi, Manastır Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul, 3 milyon 799 bin 816 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik'te 6.1 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Engürücük Mahallesi, Yazırova Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 171 bin 65 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Yıldırım'a 2 katlı aile sağlığı merkezi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'daki itfaiye binasını tahliye ederek aile sağlığı merkezi inşaatına hazırlanıyor.

Bursa Yıldırım'daki itfaiye binası aile sağlığı merkezi oluyor!

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Çorum Osmancık’a modern itfaiye istasyonu!

Osmancık İtfaiyesi, Belediye Hizmet Kampüsüne inşa edilen yeni itfaiye binasının inşaatı tamamlandı

Bursa Yıldırım'a yeni sağlık ocağı geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarım asırdır Yıldırım Külliyesi’nin medrese bölümünde faaliyet gösteren dispanserin tahliyesinin gündeme gelmesiyle bölgedeki itfaiye binasını Aile Sağlığı Merkezi olarak hayata geçiriyor.

Bursaspor´a ikinci akaryakıt istasyonu!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Mudanya Yolu’nda mülkiyeti Bursaspor’a ait bir arazinin akaryakıt istasyonu olarak düzenlenmesine ilişkin kararı oybirliğiyle aldı.

Bursa'daki itfaiye istasyonu sayısı 46’ya yükseldi!

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve itfaiye istasyonu tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Akseki’ye hizmet sağanağı sürüyor. Göreve gelir gelmez Akseki’nin 30 yıllık su sorununu çözen Başkan Türel’in 1 yıl önce temelini attığı Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve İtfaiye İstasyonu da tamamlandı.

Bursa'da tramvay istasyonu üst geçitlerini vatandaş seçecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirecek 9 tramvay istasyonuna yapılacak üst geçitlerin seçimini vatandaşın belirlemesi için anket başlattı.

bursa itfaiye istasyonu Haberi

bursa itfaiye istasyonu


Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu. Mahalle meydanındaki itfaiye istasyonu önünde yapılan törene, çok sayıda vatandaş katıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gönüllü itfaiye istasyonlarının güvenli ve huzur şehri anlamında çok önemli bir hizmet olduğunu vurguladı. İtfaiyeciliğin dakikalar içerisinde yerine getirilmesi gereken bir meslek olduğunu kaydeden Başkan Altepe, nüfusu 1000’in üzerinde olan mahallelere getirdikleri hizmeti Orhangazi Narlıca ve 16 noktaya daha taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Narlıca Meydanı’nda kurulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu’nun bağlı noktalarıyla birlikte hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunan Başkan Altepe, “Gönüllü itfaiyecilik sistemimiz teşkilatımıza güç kazandırmış, hizmet verimliliğini artırmıştır. Bu anlamda bugün 17 birimimizi daha...